counter

Gisele Bundchen: Με θέα το ηλιοβασίλεμα δείχνει ασκήσεις yoga στο γιο της

Gisele Bundchen: Με θέα το ηλιοβασίλεμα δείχνει ασκήσεις yoga στο γιο της
Gisele Bundchen: Με θέα το ηλιοβασίλεμα δείχνει ασκήσεις yoga στο γιο της

Στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια της περνάει για λίγες μέρες η καλλονή Gisele Bundchen, η οποία πριν λίγες μέρες βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για μια φωτογράφιση. Η διάσημη μαμά απολαμβάνει όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά της και αναστατώνει τις παραλίες.

Τα παιδιά της είναι πάνω από όλα!

Η Gisele Bundchen είναι μητέρα τριών παιδιών και δεν έχει χάσει καθόλου από τη λάμψη και την αίγλη της. Όσο για το κορμί της; Παραμένει αναλλοίωτο σαν να μη γέννησε ποτέ! Το supermodel αφιερώνει τον ελεύθερο της χρόνο στη μικρή της Vivian, το Benjamin και τον John.

Τα παιχνίδια με το γιο της στην παραλία

Η Gisele Bundchen ανήρτησε φωτογραφίες από την απόδραση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter χωρίς να αναφέρει το σημείο στο οποίο βρίσκεται. Το τοπίο είναι μαγευτικό και η φωτογραφία με το γιο της είναι απλά μοναδική. To top model φαίνεται να δείχνει ασκήσεις yoga στον 6χρονο γιο της με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Δε χρειάζεται να σχολιάσουμε το γεγονός ότι η Gisele Bundchen ποζάρει άφοβα με την πλάτη στο φακό αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά ότι δεν είναι τυχαία από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη. Το κορμί της δεν έχει ούτε μια ατέλεια, ενώ τα οπίσθια της αψηφούν το νόμο της βαρύτητας. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR