counter

Γιορτή της Μητέρας: Αυτές είναι οι νέες μανούλες της showbiz που γιορτάζουν!

Γιορτή της Μητέρας: Αυτές είναι οι νέες μανούλες της showbiz που γιορτάζουν!
Γιορτή της Μητέρας: Αυτές είναι οι νέες μανούλες της showbiz που γιορτάζουν!

Από την Χριστίνα Μόνι

Κυριακή 10 Μαΐου. Μια μέρα ξεχωριστή για πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Είναι γνωστό πως ο Θεός δεν μπορούσε να βρίσκεται παντού και έτσι δημιούργησε τις μανούλες.

Και επειδή είναι τόσο σημαντικές δημιουργήθηκε αυτή η ξεχωριστή ημέρα για να θυμόμαστε αυτά τα ξεχωριστά πλάσματα, «Η γιορτή της Μητέρας». Αυτές οι γυναίκες μεγαλώνουν τα μωρά τους «για μια ζωή». Γιατί όσο και αν μεγαλώνει ένα παιδί για την μητέρα του παραμένει πάντα μωρό. Το  FTHIS.gr σας παρουσιάζει τις πιο πρόσφατες celebrities μανούλες. Γυναίκες διάσημες που τον τελευταίο χρόνο έφεραν στον κόσμο το πρώτο, το δεύτερο, το τρίτο ή γιατί όχι το τέταρτο παιδί τους.

Ξεκινάμε την αναδρομή με την αγαπημένη σε όλους Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη έφερε στον κόσμο στις 29 Μαρτίου το τέταρτο παιδί της ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το μωρό αυτό είναι καρπός του έρωτα της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, στις 3 Μαρτίου συγκεκριμένα μαμά για πρώτη φορά έγινε και η συνεργάτιδα της Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Η γλυκιά Ελιάνα μετα τον ερχομό της κόρης της πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Τις τελευταίες μέρες του Μάρτη μητέρα έγινε και η Γκαλένα Βελίκοβα η οποία έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της στις 27 του μήνα. Πιο πρόσφατα το μοντέλο Ευγενία Γκιζέλη γέννησε επίσης κοριτσάκι στις 25 Απριλίου. Στις 14 Μαρτίου μαμά έγινε και η Εύα Μουρτζάκη σύντροφος του Γιώργου Χιμωνέτου.

Η αγαπημένη ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Γρηγόρη Πετράκο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 10 Ιανουαρίου. Για την ηθοποιό αυτή ήταν η δεύτερη φορά που έγινε μανούλα. Την ημέρα των ερωτευμένων η Υβόννυ Μπόσνιακ αποφάσισε να κάνει στον σύντροφο της και αγαπημένο τραγουδιστή το ομορφότερο δώρο της ζωής του. Στις 14  Φεβρουαρίου έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Το 2015 όπως καταλάβατε μας έφερε μόνο κορίτσια.

Στις 4 Μαρτίου όμως την διαφορά έκανε η Μαριέττα Χρουσαλά η οποία γέννησε αγοράκι. Για την γλυκιά Μαριέττα και τον σύζυγο της Λέων Πατίτσα αυτό είναι το δεύτερο παιδί τους.

Το 2014 αντιθέτως ήταν η χρονιά που οι celebrities έγιναν αγορομάνες. Η Φαίη Σκορδά γέννησε στις 12 Μαΐου τον δεύτερο γιό της, τον μικρό Δημήτρη. Δεύτερος γιός και για την Αγγελική Ηλιάδη που γέννησε τον Ιούλιο. Τους πρωτότοκους τους έφεραν στον κόσμο την περασμένη χρονιά οι: Μαριάντα Πιερίδη, Κέλλυ Κελεκίδου , Βάσω Κολλιδά, Εύα Λάσκαρη, Σύλβια Δελικούρα, Ινα Παλαμά και ηΜυρτώ Κάζη. Στις 6 Ιουνίου η Ευγενία Μανωλίδου μεγάλωσε την οικογένεια της φέρνοντας στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Τον πιο θερμό μήνα του καλοκαιριού η Ανθή Ανδροτσάκη έκανε πατέρα ενός υγιέστατου αγοριού  τον αγαπημένο Γιώργο Λιανό για τρίτη φορά.  

Η αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου έγινε μανούλα  ενός κοριτσιού στις 2 Νοεμβρίου εντελώς ξαφνικά και χωρίς κανένας να γνωρίζει τίποτα. Η Δήμητρα Ρουμπέση αν  και τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τον χώρο της τηλεόρασης δηλώνει πανευτυχής μανούλα αφού στις 16 Απριλίου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η Δήμητρα έχει  ακόμη έναν γιό με τον σύζυγο της Γιάννη Λιβέρη. Μέσα στο 2014 η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη , Αλεξία έγινε για τρίτη  φορά μαμά και έτσι η γνωστή πολιτικός έγινε για ακόμη μια φορά γιαγιά. Και κάπου εδώ η λίστα με τις εγχώριες celebrities που έγιναν πρόσφατα μανούλες κλείνει. 

Όσο για τις διάσημες μανούλες παγκόσμιας εμβέλειας η πιο πρόσφατη γέννα η οποία είχε μεγάλο αντίκτυπο σε έναν ολόκληρο λαό ήταν αυτή της Δούκισσας του Cambridge Kate Middleton η οποία στις 2 Μαΐου έφερε στον κόσμο κυριολεκτικά μια μικρή  «πριγκίπισσα». Την Πριγκίπισσα της Μεγάλης Βρετανίας.  Το 2014 γέννησαν τα κοριτσάκια τους η ηθοποιός Mila Kunis, η ηθοποιός Eva Mendes και η αγαπημένη τραγουδίστρια της pop σκηνής Christina Aguilera . Τον Οκτώβριο του 2014 έγινε μανούλα ενός υπέροχου αγοριού. Η Gwen έγινε μητέρα για τρίτη φορά.

Οι μανούλες αυτές έχουν νιώσει την υπέρτατη χαρά της ζωής. Μικρά πλασματάκια να ξεστομίζουν την λέξη μα-μα. Αρκετές ακόμη  είναι σε αναμονή για να ακούσουν αυτή τη μαγική λέξη.  Είτε είναι νέες μανούλες είτε  γυναίκες που γέννησαν για δεύτερη, τρίτη ή τέταρτη φορά ευχόμαστε να είναι πάντα ευτυχισμένες και να χαίρονται την κάθε στιγμή δίπλα στις οικογένειες τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR