counter

Γιατί ζητάει συγνώμη από το κοινό του και ποιους "καρφώνει";

Γιατί ζητάει συγνώμη από το κοινό του και ποιους "καρφώνει";
Γιατί ζητάει συγνώμη από το κοινό του και ποιους "καρφώνει";

Πάνος Κιάμος

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο - Αντωνάτο

Με ένα μήνυμά στην προσωπική σελίδα του στο facebook, ο Πάνος Κιάμος ζήτησε συγνώμη από το κοινό της Κέρκυρας για τη ματαίωση της εμφάνισής του σε club του νησιού, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ, Τρίτη 14 Αυγούστου 2012.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε πως η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί, καθώς δεν γίνεται να βρεθεί στην Κέρκυρα, λόγω άλλης προγραμματισμένης εμφάνισής του στην πόλη της Κατερίνης!

Η ανάρτηση του Πάνου Κιάμου ανέφερε: "Σας ενημερώνω ότι η εκ λάθους ανακοινωθείσα εμφάνισή μου στην Κέρκυρα, στις 14.08.2012, στο κέντρο SILK NIGHT CLUB δε θα πραγματοποιηθεί, καθώς όπως ήδη, από καιρό, είναι γνωστό, κατά την εν λόγω ημέρα θα βρίσκομαι στην Κατερίνη, για την προγραμματισμένη εκεί συναυλία/εμφάνισή μου. Θα σας κρατήσω ενήμερους για τυχόν προγραμματισμό κάποιας εμφάνισής μου στην Κέρκυρα – νιώθω άσχημα για την εν λόγω παρεξήγηση, γνωρίζω ότι δε θα ζητήσουν συγγνώμη όσοι οφείλουν να το κάνουν".

Πάνος Κιάμος

Το FTHIS.GR έψαξε και σας παρουσιάζει και την αφίσα που είχε αναρτηθεί στην πόλη της Κέρκυρας για την επερχόμενη εμφάνισή του, η οποία τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ.

Πάνος Κιάμος

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR