counter

Γιατί προσπάθησε να αυτοκτονήσει η Paris Jackson;

Γιατί προσπάθησε να αυτοκτονήσει η Paris Jackson;
Γιατί προσπάθησε να αυτοκτονήσει η Paris Jackson;

Paris Jackson
Η Paris Jackson συγκίνησε τους πάντες όταν στην τελετή για τον θάνατο του πατέρα της, πριν από τέσσερα χρόνια με δάκρυα στα μάτια, έλεγε: "Ήσουν ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου".

Από τότε πολλά άλλαξαν για την έφηβη πλέον Paris. H 15χρονη κόρη του Michael Jackson έχει μεταμορφωθεί σε άγριο νιάτο! Έκοψε κοντά τα μαλλιά της, κυκλοφορεί με έντονο μακιγιάζ, έχει αγόρι και ανταλλάσει σκληρές κουβέντες με τη θεία της Janet. H χτεσινή είδηση ότι αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Οι αστυνομικές αρχές του Los Angeles, που καταχώρησαν το περιστατικό ως απόπειρα αυτοκτονίας, δεν πιστεύουν, όμως ότι πραγματικά ήθελε να πεθάνει. Το TMZ που πρώτο δημοσίευσε την είδηση, την Τετάρτη 05/06 αναφέρει ότι η Paris Jackson πριν κόψει τις φλέβες της είχε καλέσει σε γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης, ένδειξη ότι ήθελε να την σώσουν. Η Paris χρησιμοποίησε για την απόπειρα ένα μαχαίρι για κρέας, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες ήπιε και μερικά Motrin, χάπια που ρίχνουν τον πυρετό.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Jackson σε ανακοίνωσή του είπε: "Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη στην Paris. Eίναι ασφαλής και καλά στην υγεία της".

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Paris το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει σημάδια κατάθλιψης και όλοι το αποδίδουν στον θάνατο του πατέρα της, αλλά και στο γεγονός ότι η οικογένειά Jackson δεν την αφήνει να έχει σχέση με την μητέρα της, Debbie Rowe.

Με την μαμά της πριν λίγες μέρες.

Paris Jackson 

Η μικρή φαίνεται πως κάνει την επανάστασή της, καθώς και τα μουσικά της γούστα είναι εκκεντρικά! Λατρεύει τον αδικοχαμένο Kurt Cobain, αλλά και τον gothic, Marilyn Manson, που οι πληροφορίες λένε ότι ανυπομονούσε να τον δει live την επόμενη εβδομάδα Los Angeles, αλλά δεν την άφησε η οικογένειά της να πάει κάτι που την ώθησε στην απόπειρα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR