counter

Σοκ: Αυτοκτόνησε στα 42 του ηθοποιός της ταινίας "Thor"

Σοκ στις ΗΠΑ, καθώς ο 42χρονος ηθοποιός Isaac Kappy, αυτοκτόνησε τη Δευτέρα πέφτοντας από γέφυρα στην Αριζόνα.

Σύμφωνα με το TMZ ο Isaac Kappy που έγινε κυρίως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στις ταινίες «Thor» και «Εξολοθρευτής», αυτοκτόνησε τη Δευτέρα όταν έκανε “βουτιά θανάτου” από γέφυρα, κοντά στην περιοχή Bellemont και έπειτα χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Αρκετοί περαστικοί προσπάθησαν να εμποδίσουν τον ηθοποιό πριν πέσει από τη γέφυρα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Όπως αναφέρουν οι Αστυνομικές Αρχές η υπόθεση έχει ήδη κλείσει.

Πριν ο Isaac Kappy αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του είχε κάνει μια ανάρτηση στο Instagram, η οποία είχε ανησυχήσει αρκετούς. 

«Προσέξτε τον άντρα που δεν έχει τίποτα να χάσει και τίποτα να προστατεύσει. Δείτε το φως στους άλλους… Αυτό το μάθημα εγώ άργησα να το πάρω, αλλά ίσως να αποτελέσει έμπνευση για εσάς. Θα χρησιμοποιήσω όσο χρόνο μου έχει απομείνει στη γη, προσπαθώντας να εξιλεωθώ από τις αμαρτίες μου και ψάχνοντας το φως τόσο στους άλλους, όσο και στον εαυτό μου» έγραφε, μεταξύ άλλων, η ανάρτηση του ηθοποιού.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Isaac Kappy είχε επιτεθεί στην Paris Jackson και παραλίγο να την πνίξει κατά λάθος σε ένα πάρτι. Παράλληλα μετά το συγκεκριμένο σκηνικό ο ηθοποιός άρχισε να στέλνει συνεχώς μηνύματα στην κόρη του Michael Jackson, με αποτέλεσμα εκείνη να ενισχύσει το προσωπικό ασφάλειάς της.

Η Paris Jackson φαίνεται πως απαντούσε στα μηνύματα του Isaac Kappy διότι φοβόταν πως είχε τάσεις αυτοκτονίας και προσπαθούσε να είναι υποστηρικτική για εκείνον.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR