counter

Γιατί πηγαίνει και βλέπει παπάδες ο Θανάσης Ευθυμιάδης; Τι λέει στη συνέντευξη του για την Άννα Δημητρίεβιτς και ποιούς στέλνει στον ψυχολόγο;

Γιατί πηγαίνει και βλέπει παπάδες ο Θανάσης Ευθυμιάδης;
Τι λέει στη συνέντευξη του για την Άννα Δημητρίεβιτς και ποιούς στέλνει στον ψυχολόγο;
Γιατί πηγαίνει και βλέπει παπάδες ο Θανάσης Ευθυμιάδης; Τι λέει στη συνέντευξη του για την Άννα Δημητρίεβιτς και ποιούς στέλνει στον ψυχολόγο;

 ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι ένας "Αντρας έτοιμος για όλα" αφού φέτος θα συμμετέχει στην ομώνυμη θεατρική παράσταση των Ρέππα-Παπαθανασίου!

Στην πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό "ΕΓΩ" και στο δημοσιογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο, ο δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για όλα και εξηγεί γιατί δεν έχει βαφτίσει τα παιδιά του.

“Είμαστε ανοιχτοί ως προς αυτό. Αλλά περιμένουμε ένα σημάδι από τον Θεό ότι αυτός είναι ο σωστός παπάς. Ψάχνουμε. Πηγαίνω και βλέπω παπάδες. Είμαστε και οι δύο θρήσκοι. Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι.  Μάλιστα, από τη στιγμή που πήγα στο Άγιο Όρος, άρχισα να καταλαβαίνω πιο βαθιά πράγματα για τη θρησκεία. Απλώς δεν θέλω να γίνει πανηγυρτζίδικα. Τα μυστήρια έχουν πάρει πλέον μορφή πανηγυριού".

Σε ερώτηση, αν η σχέση του με τη σύζυγο του (Άννα Δημητρίεβιτς) έχει περάσει δυσκολίες, ο Θανάσης Ευθυμιάδης δηλώνει: "Ποτέ. Εμείς οι Έλληνες έχουμε συνηθίσει διαφορετικά. Η γυναίκα μου, προέρχεται από μια χώρα που πέρασε πόλεμο. Έχουν άλλη φιλοσοφία ζωής. Ο ανώτατος μισθός στη Σερβία είναι 300 ευρώ το μήνα. Εκεί τα καταστήματα με ρούχα δεν έχουν κόσμο. Όμως, τα βιβλιοπωλεία είναι γεμάτα. Ξέρεις πολλές Ελληνίδες που να είναι ωραίες και να διαβάζουν ένα βιβλίο ανά τρείς ημέρες; Η Άννα δεν είναι άτομο που θα την πάρει εύκολα από κάτω. Η μεγαλύτερή της θλίψη διαρκεί δύο λεπτά".

"Πίστεψα πως είναι το άλλο μου μισό, από την πρώτη στιγμή. Όμως δεν πιστεύω ότι πρέπει η σχέση να περάσει από σαράντα κύματα. Αυτό είναι μια ελληνική… μαζοχιστική θεωρία για τις σχέσεις. Έχω ακούσει ζευγάρια να λένε ότι μετά τον καυγά, γίνεται το καλύτερο σεξ. Δεν χωράει στο μυαλό μου αυτό. Αυτό δεν είναι αγάπη. Πρέπει να πάνε σε ψυχολόγο".

Μιλώντας για τις κόρες του, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, σημειώνει: "Με τα παιδιά, δεν σταματάει ο έρωτας. Ανοίγει η "βεντάλια" και τα πράγματα για μένα, είναι όπως τα είχα φανταστεί. Να ζω ανάμεσα σε γυναίκες!".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR