counter

Γιατί η Καίτη Γαρμπή αρνείται να πει την ηλικία της; Γιατί σταμάτησε τις εμφανίσεις στα νυχτερινά κέντρα; (video)

Γιατί η Καίτη Γαρμπή αρνείται να πει την ηλικία της; Γιατί σταμάτησε τις εμφανίσεις στα νυχτερινά κέντρα; (video)
Γιατί η Καίτη Γαρμπή αρνείται να πει την ηλικία της; Γιατί σταμάτησε τις εμφανίσεις στα νυχτερινά κέντρα; (video)

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε στην κάμερα του FTHIS TV για τη νέα σελίδα στην καριέρα της, τους λόγους που βρίσκεται εκτός των μεγάλων νυχτερινών κέντρων τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο.

"Οι μεγάλες πίστες για μένα είναι μια βαρετή ευθεία"

Η γνωστή τραγουδίστρια εξηγεί γιατί επέλεξε να μην εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα: "Δεν μου έχουν λείψει καθόλου οι μεγάλες πίστες. Ήταν επιλογή μου όλα αυτά τα χρόνια να μην βρίσκομαι σε αυτούς τους χώρους. Δεν μου λένε τίποτα πια, είναι σαν μια βαρετή ευθεία. Δεν έχει κάτι να περιμένεις, κάπου να σταματήσεις, ένα λιμάνι ή μια κορυφή, κάπου που να θέλεις να φτάσεις. Δεν υπήρχε πλέον για μένα η αγωνία, ο ενθουσιασμός και η επιθυμία να φτάσω κάπου". Όσο για τις επερχόμενες εμφανίσεις της σε κινηματογραφική αίθουσα στην Αθήνα προσθέτει: "Αυτό με τον κινηματογράφο μου ήρθε ως "μάνα εξ’ ουρανού". Έχω την τύχη και την ευτυχία να είμαι εκεί, πάνω σε μία εξέδρα με τους μουσικούς μου και με ένα πανί από πίσω, το οποίο θα παίζει την ιστορία τη δική μου και του τραγουδιού."

Η σχέση με τον χρόνο και η ουσία της ζωής

Η Καίτη Γαρμπή, όταν ρωτήθηκε για την ηλικία της, δεν θέλησε να απαντήσει και τόνισε: "Νομίζω δεν έχει να κάνει με τον αριθμό. Λες την ηλικία σου, γιατί; Για να σε καμαρώσουν; Για να πουν πώς διατηρείσαι στην ηλικία που είσαι ή για να σκεφτούν ότι η Καίτη δεν είναι τόσο μικρή όσο νόμιζαν; Για ποιο λόγο; Νομίζω ότι οι γυναίκες πρέπει να το κρατάνε για τον εαυτό τους αυτό και να μην το λένε".

Όσο για τα πράγματα που της δίδαξε η ζωή στο πέρασμα των χρόνων, παραδέχτηκε: "Θυμάμαι πάντα να θέλω να κάνω τα πράγματα διαφορετικά. Τα πολλά χρήματα, η πολλή δόξα, οι μεγάλες πίστες, τα πολλά φώτα… Όλα αυτά ήταν τόσο καλά, που με καθυστέρησαν να βρω την ουσία του πράγματος. Αυτό βρίσκεται μέσα σου. Το ψάχνεις και το βρίσκεις με τα χρόνια. Και θέλω να μείνουμε σε αυτό. Τελικά πάνω από όλα αυτό που αξίζει είναι η αγάπη".

Τα μυστικά μιας ευτυχισμένης οικογένειας

Επίσης, η Καίτη Γαρμπή δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην οικογένειά της, τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά και τον γιο τους Δημήτρη: "Το βασικό ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που είναι τόσα πολλά χρόνια μαζί, όπως εγώ και ο Διονύσης, 15 στα 16 χρόνια, είναι να μη χαθεί ποτέ ο σεβασμός και ο θαυμασμός. Υπάρχει πολύ βαθιά αγάπη και αυτό μας κρατάει. Και θα μας κρατήσει να πηγαίνουμε μαζί μέχρι το τέλος". Και συνέχισε: "Είναι κριτής και μάλιστα αυστηρός. Βαραίνει η γνώμη του για εμένα. Μπορεί κάποιες φορές να θυμώσω, αλλά ξέρω πως αυτό είναι απόρροια της μεγάλης του αγάπης και επειδή δεν θέλει να πάθω κακό. Θέλει να με βλέπει πάντα ψηλά και επιτυχημένη".

Τέλος, για τη σχέση της με τον γιο της, Δημήτρη, που πλέον διανύει την περίοδο της εφηβείας, αποκάλυψε: "Ο Δημήτρης έχει κάνει τη μικρή του επανάσταση. Το σημαντικότερο είναι να έχουμε κοινή γραμμή πλεύσης. Αν υπάρχει κοινή γραμμή, το "όχι" και των δυο να είναι "όχι" και το "ναι" να είναι "ναι", τότε τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται πιο εύκολα. Είμαι προστατευτική μέχρι αηδίας, είμαι ερωτευμένη μέχρι θανάτου με το παιδί μου".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR