counter

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έχασε 12 κιλά - Η αλλαγή στην εμφάνισή του

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έχασε 12 κιλά - Η αλλαγή στην εμφάνισή του
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έχασε 12 κιλά - Η αλλαγή στην εμφάνισή του

Με αφορμή τον ρόλο του στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Ο πρώτος από εμάς» που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22.30, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος την Τετάρτη (04/10) στο πλατό του «Πρωινού».

Ο Γιώργος Λιάγκας όταν είδε τον ηθοποιό, σχολίασε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να του αποκαλύπτει πως έχασε 12 κιλά.

Διαβάστε επίσης: Ο πρώτoς από εμάς: Αυτοί είναι οι χαρακτήρες της νέας σειράς του AΝΤ1

«Αδυνάτισα γιατί τρέχω και δε φτάνω. Αρκετά! Θεώρησα πως πρέπει να αδυνατίσω, αλλά ο μεταβολισμός από ένα σημείο και μετά τρελάθηκε. Έχασε κατά ριπάς, έχασα 12 κιλά. Νιώθω καλύτερα στην υγεία μου. Να πάρω 1-2 κιλά δε με πειράζει. Αλλά όχι με πίτσες.. Έτρωγα λίγο και δεν είχα χρόνο να φάω. Δε θα κάτσω να φάω μετά τις 11-12 το βράδυ. Εγώ μαγειρεύω στο σπίτι, αλλά τώρα δε προλαβαίνω… Πάντα έκανα “γουρουνιές” στο φαγητό. Παχαίνω, αλλά χάνω πολύ εύκολα μέχρι στιγμής» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο πρώτος από εμάς - Τετάρτη 4 Οκτωβρίου (ΠΡΕΜΙΕΡΑ) - Επεισόδιο 1

Ο Άλκης, η Κάτια, ο Νικόλας, η Έλενα, ο Φίλιππος και η Σοφία είναι μια παρέα έξι φίλων, που διανύουν την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους. Παρά τις διαφορές τους, είναι ενωμένοι σαν γροθιά και έχουν δώσει την υπόσχεση πως δεν θα τους χωρίσει τίποτα. Η ζωή όμως επιφυλάσσει εκπλήξεις. Η απρόσμενη λιποθυμία του Άλκη θα τους φέρει αντιμέτωπους με τον πιο μεγάλο φόβο τους, καθώς  οι προβλέψεις των γιατρών για την υγεία του Άλκη μοιάζουν δυσοίωνες. Ο Άλκης αποφασίζει λοιπόν να τρέξει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του, απολαμβάνοντας την κάθε του στιγμή, με συνοδοιπόρους τους αγαπημένους του φίλους. Η παρέα, πιο ενωμένη από ποτέ, ετοιμάζεται για έναν “μαραθώνιο” που θα αλλάξει τις ζωές όλων.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: papadakispress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR