counter

Γιάννης Στάνκογλου για Μαίρη Χρονοπούλου: “Είναι ένα μάθημα ζωής η γνωριμία μου μαζί της”

Γιάννης Στάνκογλου για Μαίρη Χρονοπούλου: “Είναι ένα μάθημα ζωής η γνωριμία μου μαζί της”
Γιάννης Στάνκογλου για Μαίρη Χρονοπούλου: “Είναι ένα μάθημα ζωής η γνωριμία μου μαζί της”

Στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στη γνωριμία που είχε με την Μαίρη Χρονοπούλου.  

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν πέρσι στο σπίτι της, όπου έκαναν γυρίσματα για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και από τότε κόλλησαν.  

Διαβάστε επίσης! Μαίρη Χρονοπούλου: Ο καλός της φίλος, Θωμάς Χούντας ξεκαθαρίζει για τον θάνατό της! "Θα ήθελα να το διορθώσω, γιατί ειπώθηκε δύο φορές" 

Ο Γιάννης Στάνκογλου για τη Μαίρη Χρονοπούλου 

"Η Μαίρη ήρθε στο θέατρο και με είδε, βγήκαμε αρκετές φορές μαζί μέχρι τις 4-5 τα ξημερώματα. Χάρηκα πολύ που τη γνώρισα και στεναχωριέμαι που χάθηκε έτσι, χωρίς να προλάβω να την χαιρετήσω. Θα την κρατάω μέσα μου ως έναν ζωντανό άνθρωπο με εξαιρετικό μυαλό, σπίθα, φωτιά και τρομερές εμπειρίες. Είπαμε πολλά μεταξύ μας και η λύπη είναι μεγάλη", είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου και συνέχισε:  

“Στα γενέθλιά μου είχαμε πάει στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα και καθόμουν δίπλα της. Μου έλεγε ψιθυριστά “εγώ πάντα σιχαινόμουν τον ανδρικό ιδρώτα, με εσένα δεν ξέρω τι συμβαίνει”. Θυμάμαι τη ζωντάνια της. Για εμένα είναι ένα μάθημα ζωής η γνωριμία μου μαζί της. Μου είχε δώσει πολλές συμβουλές για τη δουλειά μου. Μου έλεγε τι να προσέξω...Κάναμε πολλές κουβέντες για την υποκριτική και για πολλά άλλα. Ήταν πάντα to the point”.  

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Γιάννης Στάνκογλου για τη Μαίρη Χρονοπούλου:  

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR