counter

Γιάννης Σπαλιάρας: "Με πλησίασε για φωτογραφία και ξαφνικά με χούφτωσε στα γεννητικά όργανα"

Γιάννης Σπαλιάρας: "Με πλησίασε για φωτογραφία και ξαφνικά με χούφτωσε στα γεννητικά όργανα"
Γιάννης Σπαλιάρας: "Με πλησίασε για φωτογραφία και ξαφνικά με χούφτωσε στα γεννητικά όργανα"

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο.

Μέσα σε όλα, το μοντέλο αποκάλυψε το πιο ακραίο περιστατικό που του έχει συμβεί στον χώρο του μόντελινγκ αλλά και σε φωτογράφιση.

Όσα είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας

Όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο του μόντελινγκ έχει συμβεί κάποιο ακραίο περιστατικό που να σε σοκάρει;

Έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά. Αυτό που θυμάμαι έντονα, ήταν όταν μια κοπέλα με πλησίασε για να βγάλει μια φωτογραφία μαζί μου. Ξαφνικά όπως ήρθε να ποζάρει δίπλα μου, με χούφτωσε στα γεννητικά όργανα. Πραγματικά ένιωσα πάρα πολύ αμήχανα και δεν το περίμενα με τίποτα. Εκείνη την ώρα έμεινα παγωτό. Μετά αναρωτιόμουν έγινε αυτό το περιστατικό; Κι όμως είχε συμβεί! Και στο Λονδίνο επίσης μου έχουν συμβεί τέτοια περιστατικά και από άντρες. Εκεί είναι και πιο απελευθερωμένοι οι άνθρωποι, σου ορμάνε ανά πάσα στιγμή (γέλια).

Δείτε επίσης - Γιάννης Σπαλιάρας: Η σπάνια αναφορά στη σύντροφό του! "Μερικές φορές ζηλεύω κι εγώ σε λογικά πλαίσια όμως"

Κάτι ακραίο που σου έχει συμβεί σε φωτογράφιση που έχεις κάνει;

Δεν ήταν σε φωτογράφιση, ήταν σε μια σκηνή από το σίριαλ «Μίλα μου βρώμικα» που συμμετείχα με την Μαρία Κωνσταντάκη που με φαντασιώνεται με εσώρουχο. Με πάει λοιπόν η Μυρτώ Κοντοβά 1 η ώρα τη νύχτα στην πλατεία Καραϊσκάκη και είμαι με λευκό εσώρουχο και τις μπότες μου. Το αστείο είναι ότι ο περαστικός δεν έβλεπε τις κάμερες γιατί ήταν κρυμμένες στα 150 μέτρα και εγώ ήμουν στο διάζωμα. Πήγαινα και ακουμπούσα στα αυτοκίνητα και έφευγαν με κόκκινο τρέχοντας. Προφανώς είχαν τρομάξει οι άνθρωποι που με έβλεπαν γυμνό τόσο αργά τη νύχτα.

Πηγή φωτογραφίας: NDP Photo

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR