counter

Γιάννης Μπέζος: “Δεν με ενδιαφέρει αν θα στεναχωρηθεί ο άλλος, με ενδιαφέρει να…”

Γιάννης Μπέζος: “Δεν με ενδιαφέρει αν θα στεναχωρηθεί ο άλλος, με ενδιαφέρει να…”
Γιάννης Μπέζος: “Δεν με ενδιαφέρει αν θα στεναχωρηθεί ο άλλος, με ενδιαφέρει να…”

Στην εκπομπή «Στούντο 4» της Ερτ ήταν καλεσμένος την Τετάρτη 31/8 ο Γιάννης Μπέζος.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και αναφέρθηκε σε όλους και για όλα!

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος

«Με ενδιαφέρει τι λέει ο άλλος αλλά θέλω κάποιο επιχείρημα. Γιατί εγώ να είμαι όμηρος των διαθέσεων του καθενός. Εγώ δεν κάνω αυτή τη δουλειά, δεν ζω για να ικανοποιώ τις προθέσεις των άλλων. Έχω δικές μου και μάλιστα πολύ ισχυρές. Δεν μπορώ να κάθομαι να περιμένω τι θα πει ο άλλος. Δεν με ενδιαφέρει αν θα στεναχωρηθεί ο άλλος, με ενδιαφέρει αν θα πω την αλήθεια μου. Από τη στιγμή που την υπερασπίζομαι και έχω μοχθήσει για αυτό» είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Στη συνέχεια o ηθοποιός συμπλήρωσε: «Είμαι περήφανος που είμαι μειοψηφία. Θέλει καθαρή ματιά, να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, να είσαι αυτοδύναμος. Εμένα δεν με έχει βοηθήσει κανένας, ό,τι έκανα το έκανα μόνος μου. Δεν μου σταμάτησε κανείς τον δρόμο. Μόχθησα πολύ και με το κεφάλι ψηλά. Δεν έκανα υποχωρήσεις στη συμπεριφορά μου. Αυτοί που ενοχλούνται καταλαβαίνουν καλύτερα» τόνισε ο Γιάννης Μπέζος.

Δείτε όσα δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος στο παρακάτω απόσπασμα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR