counter

Γιάννης Ξανθόπουλος: Σε σοκ η μητέρα του - "Τον παρακολουθεί ψυχολόγος"

Γιάννης Ξανθόπουλος: Σε σοκ η μητέρα του - "Τον παρακολουθεί ψυχολόγος"
Γιάννης Ξανθόπουλος: Σε σοκ η μητέρα του - "Τον παρακολουθεί ψυχολόγος"

Σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (12/03) στο Μενίδι, με έναν 19χρονο να χάνει τη ζωή του και έναν ακόμη 19χρονο να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος.

Ο νεαρός τραγουδιστής ήταν ο οδηγός του μοιραίου οχήματος, με το οποίο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά το αυτοκίνητο των δύο ατόμων.

Η μητέρα του Γιάννη Ξανθόπουλου, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" και δήλωσε πως ο γιος της παρακολουθείται από ψυχολόγο, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

Διαβάστε επίσης: Τρoχαίο Γιάννης Ξανθόπoυλος: Σοκαρισμένος ο πατέρας του! "Από το πρωί κλαίω, άστα..."

"Αγόρι μου. Δεν μπορώ να μιλήσω. Δόξα τω Θεώ, είναι στο νοσοκομείο. Όταν γίνεται αυτό το πράγμα, πώς να είναι; Πώς να είναι ένα νέο παιδί, που αυτό το πράγμα δεν ξέρουν πώς έγινε; Είναι και ζωντανός. Μίλησε και με τον ψυχολόγο. Πώς να είναι… Δεν είναι εύκολο. Έχει χτυπήσει στα πόδια του, δεν είναι σοβαρό. 

Χαίρομαι για τον γιο μου που είναι ζωντανός, αλλά λυπάμαι και για τους άλλους. Στο αυτοκίνητο ήταν μόνος του", είπε με "σπασμένη" φωνή η μητέρα του Γιάννη Ξανθόπουλου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR