counter

Τροχαίο Γιάννης Ξανθόπουλος: Σοκαρισμένος ο πατέρας του! "Από το πρωί κλαίω, άστα..."

Στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε ο πατέρας του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου, όποιος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο το πρωί της Τρίτης 12, Μαρτίου, στη λεωφόρο Δεκελείας.

"Ο μικρός είναι καλά, δόξα τω Θεώ σώθηκε, καλά είναι αύριο μπορεί να έρθει σπίτι, δεν ξέρω, η κόρη, τα παιδιά όλοι εκεί, η γυναίκα μου όλοι εκεί. Όλοι είναι στο νοσοκομείο μαζί του. Τι να κάνουμε, το παιδί, με αυτό που έμπλεξε. Δεν φταίει και σε τίποτα. Δε φταίει, αφού τον βρήκαν", είπε ο πατέρας του τραγουδιστή και στη συνέχεια ο δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε αν βρέθηκε το άλλο αυτοκίνητο που βγήκε από το στοπ.

"Ο άλλος από το stop που βγήκε και τον ενόχλησε και πήγαινε μην τον πλακώσει. Δεν ξέρω ακόμα, δεν ξέρω τίποτα ακόμα. Σπίτι από το πρωί είμαι, τα έμαθα από το πρωί, εδώ κλάματα… τρελάθηκα", απάντησε.

Διαβάστε επίσης: Τροχαίο Γιάννης Ξανθόπουλος: Συγκλόνισε ο αδερφός του τραυματία οδηγού του άλλου οχήματος! "Είναι σοβαρά, στην εντατική..."

Στη συνέχεια τον ρώτησαν πότε έμαθε ο ίδιος για το τροχαίο και ανέφερε: 

"Ο γιος μου ο μεγάλος το πρωί έφυγε, ήταν να πάει για δουλειά 7:15 και πήγε 5:30 Και δεν είπε τίποτα. Μετά τον πήρα, λέω, γιατί τόσο νωρίς κι αυτός άρχισε τα κλάματα και μου λέει, έτσι μπαμπά, στο νοσοκομείο είμαι, ο Γιαννάκης τράκαρε. Ναι, ναι, δε μου το είπε. Η γυναίκα μου πήγε για δουλειά το πρωί 8 η ώρα κι αυτή δεν ήξερε. Μετά την πήραμε, πήγε νοσοκομείο και ακόμα δεν έχει έρθει σπίτι κανένας. Μόνος μου είμαι εδώ, άστα. Και το παιδί, αυτός ο Γιαννάκης τώρα είναι πολύ σοκαρισμένος αυτό το παιδί που σκοτώθηκε ο άλλος και που δε φταίει το παιδί μου..."

Τέλος ρωτήθηκε αν είναι καλά στην υγεία του ο τραγουδιστής και τόνισε:

"Δόξα τω Θεώ, είναι καλά. Δεν μου τα λένε όλα, θα έρθω σπίτι και θα μου τα πουν. Η κόρη μου, ο γιος μου, γαμπροί και οι δύο, όλοι εκεί είναι. Δε μου λένε τίποτα ακόμα θα έρθουν σπίτι και θα μου τα πουν... το παιδί είναι πάρα πολύ σοκαρισμένο. Αυτός είναι πολύ ευαίσθητος, με αυτό που έπαθε, άστο. Και είναι τόσο προσεκτικός. Ο άλλος που βγήκε από το stop, αυτός φταίει και τώρα τι να σας πω, πολύ λυπάμαι για το παιδί που πέθανε... κρίμα το παιδί. Από το πρωί σου λέω κλαίω, μέσα στο σπίτι κλαίω, δεν είμαι καλά".

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR