counter

Γιάννης Βογιατζής: Συγκινεί για τον θάνατο του ξαδέλφου του, "Ο Γιαννάκης ήταν γεμάτος ταλέντο"

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε ο θάνατος του τραγουδιστή Γιάννη Βογιατζή, που άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα (15/05) σε ηλικία 88 ετών.

Ο γιος του σπουδαίου καλλιτέχνη μιλώντας στην εκπομπή “T-live” της Τατιάνας Στεφανίδου, αποκάλυψε ότι ο πατέρας του υπεβλήθη λαπαροσκοπικά σε επέμβαση στα νεφρά, που τον οδήγησε σε επιπλοκές.

«Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, είχε ένα πρόβλημα στο νεφρό του. Το αφαίρεσαν με λαπαροσκόπηση, αλλά είχε μετά επιπλοκές. Στο τέλος δεν άντεξε η καρδούλα του. Σήμερα το πρωί στις 6.45 στο νοσοκομείο τον είχαμε, ευτυχώς. Έκαναν ό,τι μπορούσαν οι γιατροί, ό,τι μπορούσαν, αλλά ήταν δύσκολα. Τα πράγματα ήταν δύσκολα. Η εγχείρηση έγινε πριν από 15-20 ημέρες. Και μετά άρχισαν οι επιπλοκές και λόγω ηλικίας» εξομολογήθηκε ο γιος του Γιάννη Βογιατζή, τονίζοντας ότι ο πατέρας του, τού είπε πως είναι χορτάτος από τη ζωή.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Bογιατζής: Το βιογραφικό και η καριέρα στο τραγούδι και στον κινηματογράφο

Ο ξάδελφός του τραγουδιστή και γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Βογιατζής, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του STAR και συγκίνησε με τα όσα είπε.

«Ο Γιαννάκης ήταν γεμάτος ταλέντο. Το είχε μέσα του! Ήταν και σπουδαίος ηθοποιός, χωρίς να έχει σπουδάσει θέατρο», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Επιθυμία του Γιάννη Βογιατζή ήταν να αποτεφρωθεί και γι’ αυτόν τον λόγο, η σορός του θα μεταφερθεί στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR