counter

Γιάννης Αϊβάζης: Τα κακεντρεχή σχόλια και το δικαστήριο που κέρδισε

Γιάννης Αϊβάζης: Τα κακεντρεχή σχόλια και το δικαστήριο που κέρδισε
Γιάννης Αϊβάζης: Τα κακεντρεχή σχόλια και το δικαστήριο που κέρδισε

Επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Jordan με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κορινθίου είχαμε το βράδυ της Τρίτης και ο σύζυγος της ηθοποιού, Γιάννης Αϊβάζης, που σκηνοθετεί το έργο, έδωσε φυσικά το «παρών».

Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τη νομική περιπέτεια από την οποία βγήκε νικητής.

Διαβάστε επίσης: Asia Express: Λύγισε ο Γιάννης Aϊβάζης για την κόρη του Ισμήνη – “Εκεί που ταξιδεύαμε μέσα στο λεωφορείο είδα…”

«Όταν ξεκινήσαμε γι’ αυτή την παράσταση, υπήρχαν πολλές κόντρες. Ήταν πολύ ξεκαθαρισμένα πράγματα γενικά. Πάντα υπάρχουν κόντρες. Οι διαφωνίες στη δουλειά μας είναι τις περισσότερες φορές δημιουργικές και αναγκαίες» είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Όταν στη συνέχεια ο ηθοποιός, ρωτήθηκε για τα κακεντρεχή σχόλια στο Twitter: «Δέχομαι πάντα σχόλια και η κριτική είναι πάντα καλή, αλλά όχι από καναπέδες και ανώνυμα. Έχω κινηθεί νομικά και έχω κερδίσει δικαστήριο από ανθρώπους που προφανώς δε γνώριζαν ότι το να μιλάνε με πέντε άτομα μεταξύ τους και να μιλάνε δημόσια, είναι ποινικό αδίκημα. Τα εννιά από τα 10 άτομα που έχει βρει η δίωξη για ο,τιδήποτε, είναι πιτσιρίκια και είναι και άνθρωποι που το μόνο πράγμα που ξέρουν να κάνουν είναι να κάθονται και σχολιάζουν αρνητικά και να βρίζουν, επειδή δεν έχουν να κάνουν κάτι άλλο στη ζωή τους».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR