counter

Για χριστουγεννιάτικα ψώνια σε εμπορικό κέντρο με την πεθερά της

Για χριστουγεννιάτικα ψώνια σε εμπορικό κέντρο με την πεθερά της
Για χριστουγεννιάτικα ψώνια σε εμπορικό κέντρο με την πεθερά της

Με την μητέρα του Γιάννη Αιβάζη, Ισμήνη Αιβάζη, απαθανάτισε ο φακός την Μαρία Κορινθίου. Η Μαρία Κορινθίου, μια ανάσα πριν τον ερχομό των Χριστουγέννων, αποφάσισε να κάνει "επιδρομή" στα καταστήματα για χριστουγεννιάτικες αγορές έχοντας στο πλευρό της, την μητέρα του συζύγου της, Γιάννη.

Η Μαρία Κορινθίου, αφοσιωμένη στην φροντίδα της οικογένειά της έχει πάντα την στήριξη της Ισμήνης Αιβάζη, διατηρώντας οι δυο τους μια άψογη φιλική σχέση. Περνούν πολύ χρόνο μαζί όταν τους δίνεται η ευκαιρία και η μία απολαμβάνει την παρέα της άλλης. Μάλιστα, η μικρή κόρη του Γιάννη Αιβάζη και της Μαρίας Κορινθίου έχει πάρει το όνομα της γιαγιάς της και ακούει και εκείνη στο όνομα Ισμήνη. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει σε βόλτες για καφέ ή για ψώνια καταρρίπτοντας τον μύθο που θέλει πεθερά και νύφη να μην μπορούν να επικοινωνήσουν πραγματικά. Άλλωστε είναι πολλά αυτά που τις ενώνουν!

Οι δύο τους έκαναν τις τελευταίες αγορές πριν τα Χριστούγεννα και θα τα υποδεχθούν μαζί με τον Γιάννη Αιβάζη και την μικρή Ισμήνη ως μια ενωμένη οικογένεια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR