counter

"Για πρώτη φορά σε ρόλο μοντέλου στο fashion show του Mediterranean Cosmos"

"Για πρώτη φορά σε ρόλο μοντέλου στο fashion show του Mediterranean Cosmos"
"Για πρώτη φορά σε ρόλο μοντέλου στο fashion show του Mediterranean Cosmos"

Την Παρασκευή το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Mediterranean Cosmos ένα υπέροχο fashion show με την υπογραφή του μοναδικού στυλίστα  Άρη Γεωργιάδη. Σκοπός του show ήταν να ενισχύσει τον σύλλογο φίλων των καρκινοπαθών παιδιών ΣΤΟΡΓΗ παρουσιάζοντας τις τάσεις της μόδας με ρούχα που βρίσκονται στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου. Στην διοργάνωση της βραδιάς συνέβαλλε ιδιαίτερα το περιοδικό close up.


Ήταν ένα υπέροχο απόγευμα με πολύ ωραία ατμόσφαιρα που ο κόσμος την στήριξε ιδιαίτερα και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό!!! Ο χαρακτήρας του event ήταν καθαρά φιλανθρωπικός και όσοι συμμετείχαν το έκαναν για να βοηθήσουν πραγματικά ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Απο τις 5 το απόγευμα βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο όπου και διαλέξαμε το φόρεμα που θα έβαζα αλλά και για τη γενικότερη προετοιμασία. Μαζί μου σε ρόλο guest star ήταν η αγαπημένη μου Ιωάννα Λίλη και η υπέροχη Χριστίνα Πολίτη. 


Πρέπει να σας πω πως οι κοπέλες ήταν ιδιαίτερα χαλαρές αν και η Ιωάννα όπως μου εκμυστηρεύτηκε είχε 7 χρόνια να περπατήσει στην πασαρέλα. Εγώ πάλι ήμουν μέσα στο άγχος ,καθώς ήταν η πρώτη μου φορά που θα περπατούσα στην πασαρέλα και μάλιστα μπροστά σε τόσο κόσμο!!! ( αν εξαιρέσω μια ακόμα φορά που στα 17 περπάτησα με νυφικό σε μια εκδήλωση στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας). Μέχρι να βγω είχα τρελάνει την Ιωάννα, κυρίως μη πατήσω το μάξι φόρεμα που είχαμε επιλέξει. Ιωάννα σ ευχαριστώ που με άντεξες και που μου έδωσες τα φώτα σου σ αυτό τον τομέα. Όλα κύλησαν υπέροχα!!! 


Μαζί μου εκείνη τη βραδιά ήταν το κοριτσάκι μου που με έβλεπε πρώτη φορά να κάνω πασαρέλα και δε σταμάτησε να με χειροκροτεί ( αφού δεν έκλαψα ήταν μεγάλο κατόρθωμα ) ο άντρας μου Νίκος, η γλυκιά μου μανούλα και η καλύτερη της φίλη αλλά και δική μου αγαπημένη Άννα που εκτέλεσε και χρέη φωτογράφου!!! ( Άννα έχεις ταλέντο στη φωτογραφία σου το είπα, σκέψου το!!!). Όλες αυτές οι φωτογραφίες που βλέπετε  τις έχει τραβήξει η Αννούλα  μου !!! Η Χριστίνα Πολίτη φοβερή καθώς πέρα από τα ψηλοτάκουνα και το στενό φόρεμα, έκανε πασαρέλα κρατώντας ένα σκυλάκι!!! Όσο για την Ιωάννα τι να πω... Πέρα από πανέμορφη και με μοναδικό αέρα της έχω μια απίστευτη αδυναμία και συμπάθεια που μόνο τα καλύτερα μπορώ να λέω!!! 

Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους του περιοδικού close up για την όμορφη πρόσκληση. Και σ αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω και τις γοητευτικές Θεσσαλονικιές κυρίες που ανέλαβαν κι εκείνες για λίγο χρέη μοντέλου όπως και τα πανέμορφα μοντέλα που ανέδειξαν ακόμα περισσότερο τα ρούχα του εμπορικού κέντρου . Επίσης όλα τα κορίτσια που ανέλαβαν τα μαλλιά και το make up καθώς και τον γλυκό μου Άρη που έδωσε τον προσωπικό του χαρακτήρα σ αυτό το show!!!


Ελπίζω πάντα να γίνονται τέτοιες όμορφες προσπάθειες που θα βοηθούν παιδιά. Γιατί τα παιδιά είναι το παρόν και το μέλλον μας, είναι η ομορφιά της ζωής, το νόημα και το κίνητρο για να προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο!!!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR