counter

Γεράσιμος Γεννατάς: "Η σύντροφός και η αδελφή μου είναι άνεργες ηθοποιοί"

Γεράσιμος Γεννατάς: "Η σύντροφός και η αδελφή μου είναι άνεργες ηθοποιοί"
Γεράσιμος Γεννατάς: "Η σύντροφός και η αδελφή μου είναι άνεργες ηθοποιοί"

Γεράσιμος Γεννατάς

Ο Γεράσιμος Γεννατάς σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν και στην δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού μιλά για την αδερφή του και την σύντροφο του που είναι άνεργες. 

Η Βάσω, η σύντροφος σου, είναι ηθοποιός. Ο ρόλος της μητέρας έχει πολλές υποχρεώσεις. Πως θα δουλέψει; Δεν θα δουλέψει, όπως δεν δούλευε και πριν. Η Βάσω είναι μια ωραία κοπέλα, άνεργη ηθοποιός, η οποία θα μπορούσε να είχε δουλέψει και στην τηλεόραση, αλλά για κάποιον λόγο δεν έτυχε να δουλέψει ή 1-2 φορές που δούλεψε το έκανε τζάμπα. 

Εσύ, που είχες μια καταξιωμένη πορεία και είσαι γνωστός στο ευρύ κοινό, γιατί δεν τη βοήθησες; Μάλλον γιατί δεν ξέρω να το κάνω, δεν ξέρω πώς να το χειριστώ, δεν ήξερα ποτέ. Δεν μπόρεσα να βοηθήσω την αδερφή μου, οπότε δεν μπόρεσα να βοηθήσω και τη Βασούλα. Και η αδερφή μου είναι άνεργη ηθοποιός, με συμμετοχές, σε πολύ καλλιτεχνικά σχήματα, αλλά βλέπεις… Εθνικό Θέατρο, 50 ηθοποιοί, δεν υπάρχουν άλλοι, Φεστιβάλ Αθηνών… 50 ηθοποιοί, δεν υπάρχουν άλλοι… οι ίδιοι. Άμα δεις τους ηθοποιούς που παίζουν στο Φεστιβάλ Αθηνών τα τελευταία 10 χρόνια, είναι μόνο οι ίδιοι, λες και εμείς είμαστε άχρηστοι. Το μέλλον το βλέπω δύσκολο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR