counter

George Michael: Η συγκλονιστική δήλωση του συντρόφου του που τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του

George Michael: Η συγκλονιστική δήλωση του συντρόφου του που τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του
George Michael: Η συγκλονιστική δήλωση του συντρόφου του που τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του

Ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε νεκρό τον George Michael στο κρεβάτι του, δεν ήταν άλλος από τον σύντροφό του, τον 43χρονο κομμωτή Fadi Fawaz. Μάλιστα, σοκαρισμένος έσπευσε να μοιραστεί με τον κόσμο τα συναισθήματά του αναρτώντας στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter την εξής δήλωση: "Αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Το να βρίσκεις τον σύντροφό σου να έχει πεθάνει ειρηνικά στο κρεβάτι το πρωί... Δεν θα πάψεις ποτέ να μου λείπεις"

Fadi Fawaz twitter post

Fadi Fawaz και George Michael

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, ο Fawaz ήταν ο σύντροφος του διάσημου τραγουδιστή τα τελευταία 4 χρόνια, απ’ όταν ο George Michael χώρισε από τον Τεξανό επιχειρηματία έργων τέχνης Kenny Goss.

Την πραγματικότητα αυτή, όμως, έρχονται να ανατρέψουν πρόσφατα δημοσιεύματα των Sun και Daily Μail, σύμφωνα με τα οποία η σχέση μεταξύ του George Michael και του Kenny Goss είχε αναθερμανθεί. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επανασύνδεση η οποία συνέβη δύο μόλις εβδομάδες πριν τον θάνατο του George Michael ενώ, φίλος του διάσημου καλλιτέχνη, δήλωσε στη Sun:

“Ο George και ο Kenny, περνούν και πάλι χρόνο μαζί και είναι μια πολύ ενθουσιώδης στιγμή για όλους εμάς που είχαμε στεναχωρηθεί τόσο τα τελευταία χρόνια. Υπήρχαν κάποιες πραγματικά σκοτεινές περίοδοι για τον George, ειδικά κατά τη διάρκεια του χωρισμού τους. Όταν ήταν μαζί του, πάντα υπήρχε κάτι που τον κρατούσε καλά. Δεν ήταν ποτέ εύκολο, αλλά ο Kenny είναι η αγάπη της ζωής του και είναι πολύ καλό για εκείνον. Οπότε είναι πολύ καλά νέα.”

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR