counter

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του George Michael

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του George Michael
Αυτή είναι η αιτία θανάτου του George Michael

Σαν βόμβα είχε σκάσει η είδηση του θανάτου του George Michael ανήμερα των Χριστουγέννων. Στις 25 Δεκεμβρίου 2016, το διαδίκτυο πήρε "φωτιά" με αναρτήσεις που είχαν να κάνουν με την ξαφνική απώλεια του σπουδαίου ερμηνευτή.

Από τη πρώτη κιόλας στιγμή μάλιστα δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που έσπευσαν "πλάσουν"  τα δικά τους σενάρια σχετικά με τα αίτια του θανάτου του. Ο ιατροδικαστής Darren Star, έχοντας καταλήξει στο τελικό πόρισμα, ανακοίνωσε στα Μέσα την αιτία του θανάτου του George Michael .

«Οι έρευνες για το θάνατο του George Michael ολοκληρώθηκαν και πλέον εκδόθηκε η τελική αναφορά για τα αίτια θανάτου. Όπως έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατός προήλθε από φυσικά αίτια και συγκεκριμένα από διατατική μυοκαρδιοπάθεια και λιπώδες ήπαρ. Η έρευνα έχει διακοπεί και δεν υπάρχει καμία ανάγκη για περαιτέρω έρευνες», αποκάλυψε σχετικά με τον θάνατο του ερμηνευτή.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την μεγάλη επιθυμία της οικογενείας του George Michael, o Darren Star, ξεκαθαρίζει: «Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω ενημερώσεις, ενώ η οικογένεια ζητά από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν τη ζωή τους και την απώλεια που είχαν».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR