counter

George Clooney: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου του στην Ιταλία

George Clooney: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου του στην Ιταλία
George Clooney: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου του στην Ιταλία

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή

Οι ετοιμασίες για τον πολυαναμενόμενο γάμο του George Clooney με την Amal Alamuddin έχουν ολοκληρωθεί και τις 27 Σεπτεμβρίου του 2014 -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- το ζευγάρι παντρεύεται!

Ο γάμος θα γίνει στη Ρώμη, στον  πύργο του 14ου αιώνα “Ca Farsetti” με θέα το Grand Canal, ενώ οι υψηλοί προσκεκλημένοι του ζευγαριού θα διαμείνουν στο “Aman Canal Grande”, το αναγεννησιακού στυλ ξενοδοχείο, το οποίο παλαιότερα ανήκε σε Ελληνική οικογένεια και συγκεκριμένα στον Νίκο Παπαδόπουλο.

Στο παρελθόν το ξενοδοχείο μάλιστα, έφερε το όνομά του και λεγόταν “Palazzo Papadopoli”.  Το “Aman Canal Grande”, διαθέτει 24 δωμάτια με τη βραδιά να στοιχίζει 1.270 ευρώ. Το μυστήριο θα τελέσει ο πρώην δήμαρχος της Ρώμης, Walter Velteroni με κουμπάρα την αδελφή της νύφης, ενώ τη διοργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης για τους επώνυμους καλεσμένους, έχει αναλάβει ο συνεργάτης του George Clooney και σύζυγος της Cindy Crawford, Rande Gerber. Για τους νεόνυμφους και τους καλεσμένους σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά, θα τραγουδήσει η Lana Del Ray.

Η Amal Alamuddin θα φορέσει ένα νυφικό με την υπογραφή του Oscar de la Renta, ενώ το γαμπριάτικο κοστούμι του George Clooney είναι από τον οίκο Giorgio Armani.  Οι καλεσμένοι αναμένονται να φθάσουν την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στη Βενετία μια ημέρα πριν από τον γάμο, όπου το ζευγάρι θα παραθέσει δείπνο στο διάσημο ξενοδοχείο "Cipriani". Μάλιστα στο μενού θα υπάρχουν γεύσεις και από τη λιβανέζικη κουζίνα, ώστε να τιμήσουν την καταγωγή της νύφης.

Οι αρχικές πληροφορίες ωστόσο ήταν ότι ο γάμος θα γίνει στη Μεγάλη Βρετανία, κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώθηκε και το ζευγάρι θα ζήσει -όπως όλα δείχνουν- την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του, στην Ιταλία. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR