counter

Γενέθλια για τον Βασίλη Σπανούλη: Οι ευχές της Ολυμπίας Χοψονίδου και των έξι παιδιών τους

Γενέθλια για τον Βασίλη Σπανούλη: Οι ευχές της Ολυμπίας Χοψονίδου και των έξι παιδιών τους
Γενέθλια για τον Βασίλη Σπανούλη: Οι ευχές της Ολυμπίας Χοψονίδου και των έξι παιδιών τους

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος κλείνει 40 χρόνια ζωής. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής του Περιστερίου, το γιόρτασε έχοντας φυσικά στο πλευρό του τη σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου και τα έξι τους παιδιά.

Ο Βασίλης Σπανούλης μοιράστηκε μάλιστα με τους followers του και το ιδιαίτερο δώρο που δέχτηκε από τα αγαπημένα του πρόσωπα, που του ευχήθηκαν χειρόγραφα.

Όπως βλέπουμε μάλιστα, ο γιος του Βασίλης του έγραψε με χιούμορ να του φυτρώσουν… μαλλιά.

«Οικογενειακές ευχές! Οι πιο όμορφες» έγραψε ο Βασίλης Σπανούλης δημοσιεύοντας το σχετικό στιγμιότυπο στο Instagram.

Ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει για την οικογένειά του: «Είναι ευλογία τα παιδιά μου. Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη οικογένεια. Η γυναίκα μου είναι που τραβάει τα περισσότερα. Θέλησα έναν σωστό άνθρωπο και σταθερό στις αξίες του και σκληρό για να μεγαλώσει μια τόσο μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι μια καταπληκτική μητέρα, έχουμε μια καταπληκτική σχέση με τα παιδιά».

Βασίλης Σπανούλης - Προσωπική ζωή

Από το 2007 ο Βασίλης Σπανούλης είναι ζευγάρι με το πρώην μοντέλο και Σταρ Ελλάς 2006, Ολυμπία Χοψονίδου. Στις 24 Ιουνίου 2011 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο ενώ ήδη από το 2009 ήταν παντρεμένοι με πολιτικό γάμο. Έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά: τον Θανάση (γενν. 2010), τον Βασίλη (γενν. 2012), τον Δημήτρη (γενν. 2013), την Αιμιλία (γενν. 2015), την Αναστασία (γενν. 2017) και την Αλεξάνδρα (γενν. 2020).

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR