counter

FY: “Καλώς ή κακώς μας πληρώνει η σόουμπιζ οπότε πρέπει να δείχνω κομμάτια της προσωπικής μου ζωής”

FY: “Καλώς ή κακώς μας πληρώνει η σόουμπιζ οπότε πρέπει να δείχνω κομμάτια της προσωπικής μου ζωής”
FY: “Καλώς ή κακώς μας πληρώνει η σόουμπιζ οπότε πρέπει να δείχνω κομμάτια της προσωπικής μου ζωής”

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» την Πέμπτη 20/10 ήταν ο Fy.

Δείτε επίσης - Ένας χρόνος από τον θάνατο του Mad Clip: Το ξέσπασμα του FY

Ο γνωστός τραπερ παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον παρουσιαστή του SKAI ενώ μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο είδος της μουσικής που εκπροσωπεί αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Όσα είπε ο Fy

«Η δική μας σκηνή είναι τα clubs, οι συναυλίες και εμένα το επόμενό μου βήμα είναι να απλώσω τα πλοκάμια μου παντού, χωρίς να αλλοιωθεί η ταυτότητά μου.

Θα ανέβουμε και στη Θεσσαλονίκη. Όλο το καλοκαίρι τρέχαμε παντού και αυτό που μου αρέσει είναι ότι τώρα έχει μια βάση είτε στην Αθήνα είτε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πιο κυριλέ, έρχεται άλλος κόσμος που δεν με έχουν ξαναδεί» είπε αρχικά ο Fy.

Στη συνέχεια ο αγαπημένος τραπερ πρόσθεσε: «Έχω φτάσει σε ένα σημείο που χαρακτηρίζω τον εαυτό μου pop artist γιατί μπορώ να κάνω πολλά ήδη. Trap, βραζιλιάνικα. Δεν μπορείς να στοχοποιήσεις ένα ολόκληρο είδος μουσικής για τέτοια γεγονότα (βιασμούς κτλ). Υπάρχουν τραγούδια που δεν έχουν να κάνουν με τη μουσική που συνοδεύονται. Μπορεί να υπάρχουν ρεμπέτικα που έχουν πιο σκληρούς στίχους.Γιατί γίνονται γνωστά όμως αυτά τα τραγούδια της τραπ; Γιατί ο κόσμος τα επιλέγει».

Τέλος, ο Fy εξήγησε: «Καλώς ή κακώς μας πληρώνει η σόουμπιζ οπότε πρέπει να δείχνω είτε την προσωπική μου ζωή είτε εάν αγόρασα για παράδειγμα μια φεράρι. Προτιμώ να έχω δέκα και να δείχνω πέντε, παρά το αντίθετο».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR