counter

Φώτης Σεγουλόπουλος: Μπαμπάς και γιος στην πρώτη τους βόλτα

Φώτης Σεγουλόπουλος: Μπαμπάς και γιος στην πρώτη τους βόλτα
Φώτης Σεγουλόπουλος: Μπαμπάς και γιος στην πρώτη τους βόλτα

Βόλτα με το γιο του

Στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι απαθανάτισε ο φακός του ΟΚ! -για πρώτη φορά- το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιανουαρίου, τον 50χρονο παρουσιαστή του Star μαζί με τον 2 μηνών γιο του Γιώργο, ο οποίος θα πάρει το όνομα του παππού του που έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο. “Ο Φώτης είναι ένας κλασικός χαζομπαμπάς που έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του. Όλοι συμφωνούν ότι του μοιάζει καταπληκτικά” περιγράφει στο περιοδικό πρόσωπo από το φιλικό περιβάλλον του παρουσιαστή.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μένει μαζί με τον μικρό Γιώργο στο Παγκράτι, στο πατρικό του σπίτι – σε άλλο όροφο του κτιρίου μένει και η μητέρα του παρουσιαστή, Μαίρη. “Τον συμβουλεύει συνέχεια πώς να φροντίζει σωστά το μωρό, ενώ κάποιες φορές διαφωνούν χαριτωμένα για το ποιος το κάνει καλύτερα” καταλήγει η ίδια πηγή.

Την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου η Μαρία Μπακοδήμου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Μίλα" της Τατιάνας Στεφανίδου και περιέγραψε τον Φώτη ως πατέρα: “Είχε ενημερωθεί για τα πάντα. Έβλεπε στο YouTube βίντεο μέχρι και για το αν δεν μπορούσε να κοιμηθεί το μωρό τη νύχτα, όπου έδειχνε ότι με έναν σταθερό θόρυβο σαν το πιστολάκι τα μωρά νανουρίζονται.”

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

Cover OK! 428

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR