counter

Φωτεινή Πετρογιάννη: Η on air ενόχλησή της με τον Γιώργο Λιάγκα! "Είναι προσβλητικό"

Ένα ρεπορτάζ σχετικά με το ξέσπασμα που είχε ο Τριαντάφυλλος, κατά του Μάρκου Σεφερλή έγινε η αφορμή για μια έντονη διαφωνία μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Φωτεινής Πετρογιάννη, στον αέρα του "Πρωινού" του ΑΝΤ1

"Όταν ο Σεφερλής είδε το Τριαντάφυλλο, δεν το έπαιξε το νούμερο αυτό" είπε ο Γιώργος Λιάγκας, εξηγώντας το συγκεκριμένο θεατρικό σκετς που ενόχλησε τον τραγουδιστή.

Η συνεργάτιδά του, τον διόρθωσε αντιστρέφοντας τα ονόματα και τότε ο Γιώργος Λιάγκας, φανερά εκνευρισμένος επανέλαβε ξανά αυτό που είχε πει. "Εγώ νόμιζα ότι ήθελες να πεις όταν ο Τριαντάφυλλος είδε στο κοινό το Μάρκο Σεφερλή", του είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Γιώργος Λιάγκας το επανέλαβε για τρίτη φορά.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Ξεσπά κατά του Λάκη Λαζόπουλου! "Εμείς μ@@@κες είμαστε που βγαίνουμε και λέμε συγγνώμη"

"Εντάξει Γιώργο μου πως κάνεις έτσι, σιγά το πράγμα πια, συνέχισε, καταλάβαμε, σου ζητάω συγγνώμη αν ήταν τόσο σημαντικό για να νευριάσεις", ανέφερε κι εκείνος απάντησε ότι δε νευρίασε. "Εγώ όμως νευριάζω όταν το κάνεις αυτό γιατί είναι προσβλητικό, αλλά εντάξει..." απάντησε και ο Γιώργος Λιάγκας υπογράμμισε:

"Να σου πω κάτι, Φωτεινή. Λέω κάτι, το διορθώνεις γιατί είναι λάθος νομίζεις. Εγώ το ξαναλέω γιατί αυτό είναι το σωστό. Και να νευριάσεις εσύ, αντί να νευριάσω εγώ; Δες το λίγο αυτό. Για να μην τσαντιστείς εσύ να μην διορθώνουμε τα λάθη σου; Σου ζητάω συγγνώμη λοιπόν. Άμα κάνεις λάθη εσύ, να μην τα διορθώνουμε για να μην τσαντιστείς. Να το ακούσουμε κι αυτό!".

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR