counter

Φωτεινή Αθερίδου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον γιο και τον σύντροφό της από το μαιευτήριο

Φωτεινή Αθερίδου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον γιο και τον σύντροφό της από το μαιευτήριο
Φωτεινή Αθερίδου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον γιο και τον σύντροφό της από το μαιευτήριο

Η Φωτεινή Αθερίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρύβει, αφού απολαμβάνει τη μητρότητα όσο τίποτα άλλο.

Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας πριν επτά μήνες έγιναν γονείς, καθώς ήρθε στον κόσμο ο γιος τους και ζουν μαζί του, μοναδικές στιγμές.

Η Φωτεινή Αθερίδου αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με το γιο της και τα likes και τα σχόλια σε κάθε της ανάρτηση, πέφτουν βροχή.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που είχε βγάλει με τον σύντροφό της και τον γιο τους μέσα στο μαιευτήριο, λίγη ώρα μετά τον τοκετό,

Μάλιστα, η Φωτεινή Αθερίδου έκανε και μια αξιολόγηση στη λεζάντα που συνόδευε την εν λόγω εικόνα: «Πριν 7 μήνες ήρθε κάτι , μέσα σε ένα γυάλινο πράγμα με ροδάκια «το παιδί σας μας είπαν» ... κ δε πολύ καταλάβαμε ... τι πάει να πει το παιδί μας; Το παιδί ποιανού; Εμείς δεν είμαστε μόνο παιδιά; Που κάποιος πρέπει να μας μαλώνει κ να μας λέει τι πρέπει κ τι δε πρέπει ; Πως θα του πούμε τι ; Και με ποιο δικαίωμα ; Πως θα αγαπήσω αυτό το ανθρωπάκι με τα πολλά μαλλια ( για κάποιο λόγο ) μέσα σε αυτό το γυάλινο πράγμα με ροδάκια αφού δε το ξέρω ! Τι πάει να πει το παιδί μας ; Όλα αυτά πριν 7 μήνες .... Τώρα κοιτάζω αυτή τη φωτογραφία και λέω «αχ το παιδί μας ...»!».

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR