counter

Φορώντας το αγαπημένο μου μαγιό: Πώς επιλέγω το μπικίνι μου

Φορώντας το αγαπημένο μου μαγιό: Πώς επιλέγω το μπικίνι μου
Φορώντας το αγαπημένο μου μαγιό: Πώς επιλέγω το μπικίνι μου

Όλγα Λαφαζάνη

Υπάρχουν δυο βασικές κατηγορίες γυναικών όσον αφορά την αγορά του μαγιό. Εκείνες που μπαίνουν σε οποιοδήποτε μαγαζί , από το πιο φτηνό μέχρι το πιο ακριβό και θα βρουν σίγουρα ένα μαγιό που θα τους ταιριάζει και εκείνες που ταλαιπωρούνται απίστευτα μέχρι να βρουν ένα μαγιό που να τους ταιριάζει απόλυτα.

Εγώ σίγουρα ανήκω σ αυτή την δεύτερη κατηγορία. Το να βγω στην αγορά για να ψωνίσω μπικίνι είναι κάτι που με αγχώνει (σε λογικά πλαίσια λέμε τώρα, υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα που με αγχώνουν) αλλά ας πούμε ότι δεν είναι κάτι που μ ευχαριστεί.

 Κι αυτό γιατί είναι πολύ περιορισμένα τα μαγαζιά που μπορώ να βρω το μέγεθός μου, αν αργήσω δε και πάω στα μέσα καλοκαιριού ,το πολύ να βρω σχέδιο ίδιο μ αυτό που φοράει η γιαγιά μου. Και θα σας εξηγήσω αμέσως το γιατί...


Ο σωματότυπός μου έχει το εξής δυσανάλογο... Έχω αρκετά μεγάλο στήθος( είδατε που δεν είναι πάντα καλό αυτό...), στενή πλάτη και μικρή περιφέρεια. Τι σημαίνει αυτό; Αν βρω μπικίνι που μου κάνει το σουτιέν σίγουρα το κάτω μου είναι τεράστιο. Και αν βρω το κάτω μέρος στο νούμερο μου το πάνω δεν με χωράει ούτε κατά διάνοια.

Αντίστοιχα πολλές φίλες μου αντιμετωπίζουν το ακριβώς αντίθετο. Αυτές που είναι ψηλές, με πιο ανοιχτή περιφέρεια κ μικρό στήθος όταν είναι καλό το κάτω τους είναι τεράστιο το πάνω και αντίστροφα.


Περνώντας τα χρόνια έχω δεχτεί το σώμα μου ακριβώς όπως είναι, έχω ανακαλύψει μαγαζιά που πωλούν διαφορετικό νούμερο επάνω και διαφορετικό κάτω κ αν δω κάτι που μου αρέσει πολύ κ είναι σετ βάζω την αγαπημένη μου γιαγιάκα να μου κάνει όλες τις απαραίτητες επιδιορθώσεις και έτοιμη η κουκλίτσα. 


ΑΓΑΠΗΣΤΕ το σώμα σας ακριβώς έτσι όπως είναι! Έχετε στη ζωή σας ανθρώπους που σας αγαπούν έτσι όπως είναι και το κορμί ,το μυαλό και η ψυχή σας. Βγείτε στις παραλίες και απολαύστε το καλοκαιράκι κ τη θάλασσα. Και μπορεί να έχουμε και λίγη κυτταρίτιδα παραπάνω... Και λίγα κιλάκια παραπάνω... Και ο σωματότυπός μας να μην είναι ο τέλειος... Ε και;;;

Υγεία έχουμε; Αγάπη; Ανθρώπους που να κάνουμε κ να μας κάνουν χαρούμενους κ ευτυχισμένους; Αυτές είναι οι βασικές χαρές της ζωής... Και να σας πω κάτι...Εγώ προσωπικά προτιμώ να απολαμβάνω ένα ωραίο φαγητό με ανθρώπους που αγαπώ παρά να στερούμαι  για να αρέσω στους άλλους. 


Μ' αυτά και μ αυτά μου άνοιξε η όρεξη... Πάω να χτυπήσω ένα παγωτάκι από τη συνταγή που σας είχα δώσει παλιότερα. 

Φορέσετε την πιο όμορφη σας διάθεση... Και πιστέψτε με... Κανείς δεν θα προσέξει το μαγιό σας όταν εσείς οι ίδιοι λάμπετε!!!

Σας φιλώ γλυκά!

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR