counter

Φλορίντα Πετρουτσέλι: "Η Ελεονώρα Μελέτη μ' έσωσε!"

Φλορίντα Πετρουτσέλι: "Η Ελεονώρα Μελέτη μ' έσωσε!"
Φλορίντα Πετρουτσέλι: "Η Ελεονώρα Μελέτη μ' έσωσε!"

Φλορίντα Πετρουτσέλι

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μιλάει στο περιοδικό People για το λόγο που έφυγε από το Star, τη σχέση της με την Ελεονώρα Μελέτη και τον έρωτα που της άλλαξε τη ζωή!

Με την Ελεονώρα Μελέτη η Φλορίντα διατηρεί μια δυνατή φιλία και δεν είναι λίγες οι φορές που την συμβουλεύεται για τα προσωπικά της θέματα, η πιο σημαντική συμβουλή που της έχει δώσει; "Επειδή είμαι αυθόρμητος άνθρωπος, πολλές φορές αντιδρώ εν βρασμώ ψυχής. Σε μια πολύ δύσκολη φάση που πέρασα το χειμώνα, με έβαλε κάτω και με απέτρεψε από το να πάρω μια συγκεκριμένη απόφαση, κάτι για το οποίο την ευχαριστώ. Με έσωσε. Όσον αφορά την απόφασή μου να αποχωρήσω από το Star, η Ελεονώρα ήταν σύμφωνη, καθώς ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό που θα με εκφράζει περισσότερο" αποκαλύπτει στο περιοδικό.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μετά από επτά χρόνια στο Star, αποφάσισε να αποχωρήσει από το κανάλι, οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση; "Κάθε άνθρωπος θέλει να κάνει ορισμένα βήματα μπροστά. Προς το καλύτερο. Εγώ ήμουν επτά χρόνια σε αυτό το κανάλι, το οποίο με έχει βοηθήσει πολύ, αλλά η αλήθεια είναι πως ήμουν πολύ στάσιμη. Δεν ένιωσα ποτέ ότι έκανα κάτι παραπάνω. Γιατί; Ίσως επειδή έτυχε η κρίση και δεν υπήρχαν εκπομπές. Οπότε, δεν είχα να δώσω κάτι άλλο. Η αλήθεια είναι πως κουράστηκα. Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από το Star. Έκανα φίλους. Η Ελεονώρα είναι σαν αδελφή μου. Από κει και πέρα, πρέπει να κοιτάς λίγο και τον εαυτό σου" παραδέχεται στο People.

Εδώ και τέσσερα χρόνια, η Φλορίντα είναι ερωτευμένη και η προσωπική της ζωή βρίσκεται στην καλύτερη φάση της. «Άλλαξα τα πάντα. Θεωρώ πως έγινα καλύτερος άνθρωπος. Έμαθα τι σημαίνει να νοιάζεσαι πραγματικά για κάποιον, χωρίς αντάλλαγμα, να αγαπάς, να πονάς για εκείνον και να τον σκέφτεσαι. Άλλαξε η κοσμοθεωρία μου. Ο σύντροφός μου είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι απόλυτα σε όλα». Αν και εκείνος δεν ζηλεύει η Φλορίντα παραδέχεται πως αυτό είναι το μεγαλύτερο της ελάττωμα: "Εγώ είμαι αυτή που ζηλεύω. Η ζήλια είναι η μεγαλύτερή μου ανασφάλεια" εξομολογείται στο περιοδικό.

Φλορίντα Πετρουτσέλι

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR