counter

Φλορίντα Πετρουτσέλι για Χριστίνα Μπόμπα: "Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να ενημερώνει ότι θα σταματήσει από τα social media"

Η Χριστίνα Μπόμπα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, «Mega Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή.

Η  γνωστή επιχειρηματίας και influencer μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον λόγο που επέλεξε το καλοκαίρι να απέχει από τα social media τονίζοντας πως χρειαζόταν ξεκούραση.

 Όσα είπε η Χριστίνα Μπόμπα την αποχή της από τα social media

«Χρειαζόμουν ξεκούραση και απείχα 1,5 μήνα από τα social media. Δεν με απασχολούν τα αρνητικά σχόλια, έχω μπλοκάρει πολύ κόσμο. Έχω πάρα πολλά “καρπούζια” κάτω από τη μασχάλη μου και δεν κυνηγάω κάτι στην τηλεόραση», δήλωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Δείτε επίσης - Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη που έκανε για τα κιλά που πήρε

Τότε η Φλορίντα Πετρουτσέλι πήρε τον λόγο και σχολίασε πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο που πρέπει κάποιος να ενημερώνει ότι θα σταματήσει από τα social media.

«Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα κορίτσι γλυκό και πολύ όμορφο, όμως δε μπορώ να καταλάβω τον λόγο που πρέπει κάποιος να ενημερώνει ή να λέει ότι θα σταματήσει από τα social media γιατί θέλει λίγο χρόνο για τον εαυτό της κι είναι κουρασμένη. Όταν ακούς για γυναίκες με παιδιά που δουλεύουν 12 ώρες, κάνουν τόσα χιλιόμετρα καθημερινά, μου γυρίζει το μάτι όταν ακούω αυτό το πράγμα. Δε μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος ασχολείται από το πρωί που ξυπνάει με το κινητό. Τα έχει κάνει και η Χριστίνα αυτά » είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι για την Χριστίνα Μπόμπα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR