counter

Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη που έκανε για τα κιλά που πήρε

Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη που έκανε για τα κιλά που πήρε
Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη που έκανε για τα κιλά που πήρε

Στα social media επέστρεψε η Χριστίνα Μπόμπα μετά την απόφασή της να κάνει ένα διάλειμμα για λίγο καιρό, προκειμένου να ξεκουραστεί και να επαναφέρει την δημιουργικότητά της.

Η influencer λίγο μετά το comeback της πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των ακολουθών της.

Χριστίνα Μπόμπα – Η αποκάλυψη για τα κιλά που πήρε

Η Χριστίνα Μπόμπα δέχθηκε μεταξύ άλλων ένα σχόλιο το οποίο έλεγε πως αδυνάτισε, με την ίδια να το κοινοποιεί και να αποκαλύπτει πως είναι 10 κιλά πάνω από τα κανονικά της.

«Έχω παχύνει! Είμαι πάλι +10 από τα κανονικά μου! Αλλά ευχαριστώ πολύ. Είναι που είμαι καλά και φαίνεται μάλλον», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Θυμίζουμε όταν η ίδια ρωτήθηκε για τις φήμες εγκυμοσύνης απάντησε: «Αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα αυτή την ερώτηση, θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση υποκινείται από ότι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, απλά πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, γιατί είχα κουραστεί και είχε όρεξη να φάω. Αν η ερώτηση υποκινείται από το break που έκανα από τα social media, πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, όπως είπα και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλον εξωτερικό παράγοντα. Δεν είμαι έγκυος, απλά έφαγα και ήθελα να ξεκουραστώ».

Διαβάστε επίσης - Χριστίνα Μπόμπα: Ο λόγος που αποφάσισε να απέχει από τα social media και η απάντηση στις φήμες εγκυμοσύνης

Δείτε την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα:

Photo Credits: Instagram @chrismpo

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR