counter

Φελίσια Λαπάτη: Το βιογραφικό, το παιδί και η ηλικία της

Φελίσια Λαπάτη: Το βιογραφικό, το παιδί και η ηλικία της
Φελίσια Λαπάτη: Το βιογραφικό, το παιδί και η ηλικία της

Η Φελίσια Λαπάτη (Τσαλαπάτη) μας κρατάει συντροφιά μέσω του Ρυθμού 9,49 και του "Μόρνι Κρου", αλλά και στο J2US, κάθε Σάββατο στις 20.00, μαζί με τον Τριαντάφυλλο. Αναζητήσεις για εκείνη, το βιογραφικό, την συμμετοχή της στο Survivor αλλά και το παιδί της είναι εξαιρετικά συχνές και εμείς σας έχουμε άγνωστες λεπτομέρειες για την ζωή της.

Φελίσια Λαπάτη: Το βιογραφικό της

  • Η Φελίσια Λαπάτη με καταγωγή από την Εύβοια και ηλικία 31 ετών, είναι από τις ραδιοφωνικούς παραγωγούς που έχουν ξεχωρίσει με τις εκπομπές τους. Είναι κόρη του  Γιάννη Τσαλαπάτη από τον γάμο του Ευαγγελία Κρητικο. Η ίδια, μένει μόνιμα στη Βουλιαγμένη και οι σπουδές της, που αφορούν την δημοσιογράφια, έχουν γίνει στο ANT1 MediaLab. 

  • Η Φελίσια Λαπάτη αγαπάει πολύ την γυμναστική και την υγιεινή διατροφή και κάπως έτσι οδηγήθηκε στο να σπουδάσει και , σε ιδιωτική σχολή.
  • Επιπλέον λόγω του ότι η γυμναστική αποτελούσε πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της, πήγε σε ιδιωτική σχολή personal training.

Διαβάστε επίσης: Φελίσια ΛαπάτηΜιχάλης Αντιώτης: Βάφτισαν τον γιο τους (Φωτογραφικό άλμπουμ από το μυστήριο)

Φελίσια Λαπάτη: Το Survivor και τα βίντεο κλιπ

Η Φελίσια Τσαλαπάτη, η οποία συμμετείχε στο Survivor 2018 έχει εμφανιστεί και σε διάφορα video clips: Το 2012 την είδαμε στο «Όλα θα αλλάξουν» του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενώ τον επόμενο χρόνο έπαιξε στο «Μη Μιλάς» του Γιώργου Σαμπάνη. Το 2014 συνεργάστηκε με την κολλητή της Ιρένε Τροστ στο βιντεοκλίπ «Μαζί σου».

Φελίσια Λαπάτη: Το παιδί της

Η ραδιοφωνική παραγωγός και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Αντιώτης, έγιναν το 2019 γονείς ενός αγοριού, του Μάξιμου - Χρήστου. Ο γιος της, είναι η πρώτη της προτεραιότητα και φυσικά η Φελίσια Λαπάτη δηλώνει περήφανη χαζομαμά!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR