counter

Φάνης Μουρατίδης: "Ο κόσμος τρόμαζε και έλεγαν τι είναι αυτό το νούμερο;"

Φάνης Μουρατίδης: "Ο κόσμος τρόμαζε και έλεγαν τι είναι αυτό το νούμερο;"
Φάνης Μουρατίδης: "Ο κόσμος τρόμαζε και έλεγαν τι είναι αυτό το νούμερο;"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν το απόγευμα της Τρίτης 13/6 ο Φάνης Μουρατίδης ο οποίος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την διαχυτικότητα που είχε με τους ανθρώπους αλλά και για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ο οποίος είναι πολύ καλός του φίλος και τπν αποκαλέι "σύζυγο"!

Δείτε επίσης - Φάνης Μουρατίδης: "Η αδερφή μου πέθανε από μηνιγγίτιδα"

Όσα είπε ο Φάνης Μουρατίδης στην συνέντευξή του

«Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη χωρίς να έχω δουλειά. Είχα κλειστεί σε ένα σπίτι και δεν πήγαινα πουθενά. Δεν έκανα την παραμικρή κίνηση να βρω δουλειά. Φανταζόμουν ότι θα με ψάξουν. Ήμουν συναισθηματικούλης, ντρεπόμουν να χτυπήσω πόρτα για δουλειά. Για λεφτά είχα την αποζημίωση από το Εθνικό Θέατρο. Χάρη στον Τσιάνο βρήκα δουλειά. Το τρίμηνο ήταν δύσκολο γιατί ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ. Ήμουν μπαμπάσικος, πολύ τούρμπο. Όταν έβλεπα άνθρωπο φώναζα “πασάκα” μου και πήγαιναν τοίχο τοίχο. Το τραγικό είναι ότι ορμούσα με ενθουσιασμό και ήμουν ένα ροντβάιλερ και νόμιζα ότι ήμουν πεκινουά. Αλλά ο άλλος έβλεπε το ροντβάιλερ όχι το πεκινουά. Ήμουν υπέρ διαχυτικός αφού νόμιζαν ότι τους ήξερα από παλιά. Ο κόσμος τρόμαζε και έλεγαν “τι είναι αυτό το νούμερο;”. Βραχυκύκλωσα!» ανέφερε ο Φάνης Μουρατίδης.

«Στη δουλειά το ναρκισιστικό κομμάτι είναι έντονο αλλά όσο μεγαλώνεις αλλάζει και γίνεται στο κομμάτι της προσφοράς. Για μένα η χαρά μου είναι ότι διασκέδασε, είδε την παράσταση και έφυγε ευχαριστημένος. Δεν φεύγει με εμένα αλλά με την παράσταση. Για αυτή την παράσταση θα μιλήσει και εκεί που τρώει το σουτζουκάκι του θα μιλήσει και για εμένα. Δεν αισθάνομαι ένας άνθρωπος που έχω μέσα μου κενά ή είμαι μέσα μου πεινασμένος. Πλέον με ενδιαφέρει με ποιους το κάνω, η παρέα με ενδιαφέρει. “Σύζυγο” λέω τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και για αυτό δουλεύουμε χρόνια μαζί. Είμαστε μια τεράστια οικογένεια και όταν αυτό συμβαίνει είναι μαγικό. Έχει φύγει ο καθαρά επαγγελματικός χαρακτήρας του πράγματος. Εμείς παραδόξως δεν έχουμε γκρίνιες. Με τα σόγια τα έχουμε βρει. Οι μανάδες θα μπορούσαν να είναι και αδελφές» συμπλήρωσε ο ηθοποιός σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR