counter

Ευτύχης Μπλέτσας: Το βιογραφικό, τα παιδιά και ο ευτυχισμένος γάμος με την Ηλέκτρα Αστέρη

Ευτύχης Μπλέτσας: Το βιογραφικό, τα παιδιά και ο ευτυχισμένος γάμος με την Ηλέκτρα Αστέρη
Ευτύχης Μπλέτσας: Το βιογραφικό, τα παιδιά και ο ευτυχισμένος γάμος με την Ηλέκτρα Αστέρη

Ο Ευτύχης Μπλέτσας, μάς ταξιδεύει μέσα από τις επιτυχημένες εκπομπές του εδώ και χρόνια σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο και μαζί με την σύζυγό του, Ηλέκτρα Αστέρη έχουν αποκτήσει μια όμορφη οικογένεια, η οποία και ταξιδεύει όλη μαζί! Αναζητήσεις σχετικά με το βιογραφικό, τα παιδιά αλλά και το πόσα χρόνια μετράει ο γάμος του είναι εξαιρετικά δημοφιλείς, οπότε συγεκντρώσαμε σε ένα άρθρο τα πάντα για το ποιος είναι ο Ευτύχης Μπλέτσας.

Ευτύχης Μπλέτσας: Η ηλικία, η καταγωγή και το Instagram

  • Ο Ευτύχης Μπλέτσας γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου το 1980 και η ηλικία του είναι 42 ετών.
  • Είναι Αιγόκερως στο ζώδιο και το ύψος του είναι 1,70 εκ.

  • Η καταγωγή που έχει ο Ευτύχης Μπλέτσας είναι από τη Θεσσαλονίκη καθώς οι γονείς του είναι από εκεί, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
  • Το Instagram του Ευτύχη Μπλέτσα είναι @ftbletsas και έχει πάνω από 320.0000 ακόλουθους.

Ευτύχης Μπλέτσας: Οι σπουδές και οι εκπομπές στην τηλεόραση

  • Μπορεί ο Ευτύχης Μπλέτσας να είναι στο μυαλό μας συνδεδεμένος με τα ταξίδια και την μαγειρική, αλλά οι σπουδές του δεν έχουν καμία σχέση αφού σπούδασε Πληροφορική, στο Essex University and Imperial College στην Αγγλία.
  • Ο ίδιος είχε την πρώτη επαφή με την μαγειρική στα εφηβικά του χρόνια από τη μητέρα του, τη Μαίρη, που τον μύησε στα μυστικά της κουζίνας.

  • Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση παρουσιάζοντας για 4 τηλεοπτικές σαιζόν με επιτυχία την εκπομπή «Η κουζίνα της μαμάς» στην ΕΤ3 (2005-06) και τον Alpha (2006-2009). Η εκπομπή αυτή ταξίδευε τους τηλεθεατές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δείχνοντας μας τοπικές συνταγές από μαμάδες αλλά και επαγγελματίες μάγειρες.

  • Από το 2015 μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την επιτυχημένη ταξιδιωτική εκπομπή “Happy Traveller” στο ΣΚΑΙ, μαζί με τη σύζυγό του Ηλέκτρα Αστέρη, έχοντας τον ρόλο του παρουσιαστή, σκηνοθέτη αλλά και παραγωγού.

Ευτύχης Μπλέτσας: Ο γάμος με την Ηλέκτρα Αστέρη και τα παιδιά τους

Συνοδοιπόρος στην ζωή και τα ταξίδια του Ευτύχη Μπλέτσα είναι η σύζυγός του, Ηλέκτρα Αστέρη με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Όπως είχε αναφέρει η Ηλέκτρα, δέχθηκε την θεαματική πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο Ευτύχης Μπλέτσας, στην κορυφή των Άλπεων, με το ζευγάρι να ενώνεται με τα δεσμά του γάμου σε μία λιτή τελετή στο δημαρχείο. Την ίδια τακτική ακολούθησαν και σε ό,τι αφορά την βάφτιση των παιδιών τους, με αδημοσίευτες φωτογραφίες να βγαίνουν στα φώτα τον Φεβρουάριο!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR