counter

Ευρυδίκη: Εξηγεί για πρώτη φορά τους λόγους του διαζυγίου της από τον Κοργιαλά

Ευρυδίκη: Εξηγεί για πρώτη φορά τους λόγους του διαζυγίου της από τον Κοργιαλά
Ευρυδίκη: Εξηγεί για πρώτη φορά τους λόγους του διαζυγίου της από τον Κοργιαλά

Ευρυδίκη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Ευρυδίκη Θεοκλέους  στο περιοδικό “Down Τown Κύπρου” μίλησε για την σχέση της με τον Δημήτρη Κοργιαλά  καθώς και για τον λόγο που αποφάσισε το ζευγάρι να χωρίσει.

«Με τον Δημήτρη είχαμε αποφασίσει να χωρίσουμε από πέρσι το φθινόπωρο. Ήταν μία κοινή απόφαση και παρότι ξεκινήσαμε τις διαδικασίες του διαζυγίου δεν θεωρήσαμε ότι έπρεπε να το δημοσιοποιήσουμε, ακριβώς γιατί πιστεύαμε ότι δεν αφορούσε κανένα. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, για κάποιο χρονικό διάστημα "συγκατοικούσαμε" κάνοντας και κοινές εμφανίσεις γιατί δε θέλαμε να δώσουμε δικαιώματα. Αλλά ο καθένας είχε αποφασίσει να τραβήξει το δρόμο του»

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Ευρυδίκη διατηρούν φιλικές σχέσεις και η ίδια δήλωσε πώς: «ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που αγάπησα και αγαπώ πολύ που μοιραστήκαμε πολλές όμορφες στιγμές κι αυτές κρατάμε. Οι σχέσεις όμως αλλάζουν και οι άνθρωποι πρέπει να προχωρούν».

Ποιος ήταν ο λόγος του διαζυγίου; «Γιατί απομακρυνθήκαμε… απλά. Όταν οι άνθρωποι σταματούν να ονειρεύονται παρέα, δεν μοιράζονται τα ίδια θέλω και οι ανάγκες τους αλλάζουν, αποξενώνονται. Όταν συμβαίνει αυτό είναι καλύτερο να χωρίζουν και να κρατάνε τις ωραίες στιγμές που έζησαν. Μόνο έτσι μένει και η αγάπη ζωντανή και αυτό είναι που αξίζει στο τέλος της ημέρας. Τίποτα δεν είναι για πάντα κι εμείς δεν ανήκουμε σε κανέναν παρά μόνο στον εαυτό μας. Χρωστάμε στον εαυτό μας, λοιπόν, ένα χαμόγελο και το όνειρο να ζει ο καθένας όπως ονειρεύεται και να μη συμβιβάζεται».

Διαβάστε επίσης : Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz ζούσε χωριστά αλλά έδωσε ευκαιρία στη σχέση και είναι ξανά μαζί!

Διαβάστε επίσης : Η Ελληνίδα τραγουδίστρια παίρνει διαζύγιο μετά από έξι χρόνια γάμου και "χτύπησε" τατουάζ!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR