counter

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Υπάρχει στο μυαλό μου η κρυοσυντήρηση, το έχω επικοινωνήσει με τον γυναικολόγο μου"

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Υπάρχει στο μυαλό μου η κρυοσυντήρηση, το έχω επικοινωνήσει με τον γυναικολόγο μου"
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Υπάρχει στο μυαλό μου η κρυοσυντήρηση, το έχω επικοινωνήσει με τον γυναικολόγο μου"

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου για τη ζωή της και τη μητρότητα, ενώ αποκάλυψε πως σκέφτεται να κάνει κρυοσυντήρηση.

Η ίδια μετά την απόφαση της να κάνει ψυχοθεραπεία δήλωσε πιο ήρεμη από ποτέ, αφού, όπως είπε, πια έχει μάθει να αγαπάει τον εαυτό της και να τον προσέχει.

«Νιώθω αυτή η περίοδος της ζωής μου είναι η πιο ήρεμη και η πιο ουσιαστική. Μου αρέσω όπως έχω εξελιχθεί και με αγαπώ. Με βοήθησε πάρα πολύ να έρθω σε επαφή με τον εσωτερικό μου κόσμο η απόφαση μου να κάνω ψυχοθεραπεία. Έμαθα να με φροντίζω πια, γιατί δεν το έκανα στο παρελθόν. Επικεντρώνομαι σε αυτό που κάνει εμένα χαρούμενη και όχι τους άλλους» τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όπως ανέφερε, προσπαθεί όσο μεγαλώνει να εξελίσσεται και να παίρνει πιο ώριμες αποφάσεις και όχι βιαστικές.

«Μετά το 2017 που απέκτησα αναγνωσιμότητα έφτασε η στιγμή που είπα “μεγάλωσες, θέλεις άλλα πράγματα στη ζωή σου πια”. Υπήρχαν στιγμές που γυρνούσα σπίτι και με όλα αυτά που άκουγα και γραφόντουσαν ήθελα να κλείσω τα παντζούρια και να κλαίω» εξομολογήθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Διαβάστε επίσης: Eυρυδίκη Bαλαβάνη: Η αποκάλυψη για την πλαστική επέμβαση που έκανε

Επίσης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε ότι ένιωσε πίεση από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το σώμα της αλλά και τις ερωτήσεις που της θέτουν για το αν θα γίνει μητέρα.

Όπως ανέφερε, την αγχώνει πολύ το θέμα της μητρότητας και προσπαθεί να το διαχειριστεί και μάλιστα σκέφτεται να κάνει κρυοσυντήρηση.

«Το θέμα μητρότητα το νιώθω σαν να μου στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή. Είναι αδιάκριτο να ρωτάς μια γυναίκα πότε θα κάνει παιδιά. Είναι ένα θέμα που με στρεσάρει πάρα πολύ και το δουλεύω. Υπάρχει στο μυαλό μου η κρυοσυντήρηση. Είναι κάτι που έχω επικοινωνήσει με τον γυναικολόγο μου. Από τη μια σε βγάζει από το άγχος, από την άλλη δεν θέλω να στρεσάρω τον εαυτό μου ούτε με αυτό.

Έχω ως στόχο να δημιουργήσω μια όμορφη οικογένεια σαν τη δική μου. Δεν είμαι από τις γυναίκες που λένε “δε θέλω να κάνω παιδί και βάζω την καριέρα πρώτα” και ίσως αυτό είναι που με στρεσάρει. Το παράλογο είναι ότι δεν δέχομαι πίεση όσον αφορά στη μητρότητα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και δέχομαι από εξωγενείς παράγοντες σε καθημερινή βάση» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Τέλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε πως δεν θα πει «όχι» σε κάποια τηλεοπτική πρόταση απλά θα είναι πιο επιλεκτική.

Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR