counter

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η εμφάνιση στο “Asia Express” και το παρασκήνιο του χωρισμού της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ο τελικός του “Asia Express” πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του Star.

Αυτοί που κατάφεραν και κατέκτησαν την πρώτη θέση και έφυγαν πλουσιότεροι κατά 60.000 ευρώ ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster.

Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, αυτό που προκάλεσε έκπληξη στους τηλεθεατές ήταν η εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και η επικοινωνία που είχε με τους νικητές. Δείτε ΕΔΩ!

Να θυμίσουμε πως τους τελευταίους μήνες πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχουν χωρίσει. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν το έχουν διαψεύσει, ούτε το έχουν επιβεβαιώσει.

Πρωινό μας- Το παρασκήνιο χωρισμού Βασάλου-Βαλαβάνης

Σήμερα Δευτέρα, ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας” παρουσίασε το παρασκήνιο του χωρισμού της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσνταντίνου Βασάλου.

«Η κρίση στη σχέση του ζευγαριού είχε ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς. Είχε μπει μια παρένθεση επειδή ο Κωνσταντίνος θα έφευγε στο Asia Express για να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. Να δουν αν η απόσταση θα μπορούσε να σώσει τη σχέση ή όχι. Μέσα στο καλοκαίρι τελείωσε αυτό οριστικά. Τελείωσε όμως με αγάπη γιατί συνέχισαν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Έχουν προχωρήσει», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR