counter

Εύη Ιωαννίδου - Ίνο Φάις: Χώρισαν οριστικά μετά από 3 χρόνια σχέσης

Εύη Ιωαννίδου - Ίνο Φάις: Χώρισαν οριστικά μετά από 3 χρόνια σχέσης
Εύη Ιωαννίδου - Ίνο Φάις: Χώρισαν οριστικά μετά από 3 χρόνια σχέσης

Οριστικό φινάλε μπήκε στη σχέση της Εύης Ιωαννίδου και του Ίνο Φάις, μετά από περίπου τρία χρόνια κοινής πορείας με πολλά on και off.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Ηλίας Μαραβέγιας στην εφημερίδα Espresso, η τελευταία από τις πολλές προσπάθειες του πρώην πλέον ζευγαριού να σώσει τη σχέση του έγινε το καλοκαίρι, ωστόσο αποδείχτηκε άκαρπη.

Άνθρωπος που τους έζησε από κοντά αποκάλυψε πως το βασικό «αγκάθι» στη σχέση της Εύης Ιωαννίδου και του Ίνο Φάις υπήρξε από την αρχή της γνωριμίας τους η απόσταση. Αυτό καθώς εκείνος ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αθήνα, ενώ εκείνη έχει ως βάση της τη Θεσσαλονίκη. Είναι πολλές φορές μάλιστα που η Εύη Ιωαννίδου λείπει στο εξωτερικό για μεγάλα χρονικά διαστήματα, λόγω υποχρεώσεων με το μόντελινγκ.

Διαβάστε επίσης: Mαρία Kαλάβρια: Το σχόλιο που έκανε στην ανάρτηση της πρώην συντρόφου του γιου της, Eύης Iωαννίδου

Η Εύη Ιωαννίδου και ο Ίνο Φάις ερωτεύτηκαν δυνατά, ωστόσο διαπίστωσαν πως τα στοιχεία που τους χώρισαν ήταν τελικά περισσότερα από εκείνα που τους ένωναν. Κάπως έτσι άρχισαν οι χωρισμοί και οι επανασυνδέσεις.

Όπως διαβάζουμε, το οριστικό τέλος στη σχέση τους δόθηκε με αξιοπρέπεια πριν από λίγους μήνες, με τους δύο να κρατούν φιλική επαφή. Μάλιστα φήμες θέλουν τον Ίνο Φάις να έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή.

Η σχέση της πρώην παίκτριας του GNTM και του γιου της Μαρίας Καλάβρια έγινε γνωστή τον Δεκέμβριο του 2020 και οι δυο τους έμοιαζαν πολύ ερωτευμένοι, ενώ δεν έκρυβαν τη σχέση τους.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR