counter

Εύη Βατίδου: "Τον Αλέξη τον έχω συγχωρήσει για τα λάθη του. Καμιά σχέση μετά το διαζύγιο δεν ήταν σοβαρή"

Εύη Βατίδου: "Τον Αλέξη τον έχω συγχωρήσει για τα λάθη του. Καμιά σχέση μετά το διαζύγιο δεν ήταν σοβαρή"
Εύη Βατίδου: "Τον Αλέξη τον έχω συγχωρήσει για τα λάθη του. Καμιά σχέση μετά το διαζύγιο δεν ήταν σοβαρή"

Εύη Βατίδου

Αρκετά πιο ώριμη και ήρεμη από ποτέ η Εύη Βατίδου που παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε ανοιχτά για τον Αλέξη Κούγια αλλά και για τη σχέση τους μετά το διαζύγιο.

Προτιμάτε να τα βγάζετε πέρα ψυχολογικά και υλικά μόνη σας ή βασίζεστε και στη βοήθεια της οικογένειας σας;

Οι γονείς μου με έχουν υποστηρίξει πάρα πολύ και τους ευχαριστώ για όλα. Η μητέρα μου με βοηθάει στην ανατροφή των παιδιών και ο πατέρας μου ασχολείται με τη δικαστική υπόθεση. Ο Αλέξης (Κούγιας) φροντίζει για τα σχολεία και τη διατροφή τους. Εγώ διαχειρίζομαι καθημερινά όλα τους τα προβλήματα και τα “θέλω” τους.

Σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα οι σχέσεις σας με τον πρώην σύζυγο σας Αλέξη Κούγια έχουν αποκατασταθεί πλήρως, σε σημείο που πολλοί να ισχυρίζονται ότι υπάρχει η πιθανότητα της επανασύνδεσης. Πως τα σχολιάζετε;

Εγώ και ο πρώην σύζυγος μου δεν πρόκειται να είμαστε ξανά μαζί. Το θεωρώ πολύ δύσκολο. Πέρασαν εφτά χρόνια από το χωρισμό μας, το διαζύγιο έχει βγει, προσπαθώ να έχω καλές σχέσεις μαζί του, για χάρη των παιδιών. Δε θέλω άλλους τσακωμούς και προβλήματα γιατί πληγώνονται τα παιδιά. Είναι σε ευαίσθητη ηλικία και αγαπούν και τους δυο γονείς τους. Είναι λάθος να υπάρχουν κόντρες. Πιστεύω ότι στο τέλος θα επικρατήσει η λογική και από τις δύο πλευρές.

Μετά τον πρώην σύζυγο σας υπήρξε κάποιος άντρας στη ζωή σας, που να νιώσατε ότι σας “γεμίζει”, αλλά δεν μπορέσατε να είστε μαζί λόγω δύσκολων καταστάσεων;

Καμία σχέση που είχα μετά το διαζύγιο μου δεν ήταν σοβαρή και αυτό φαίνεται και από το ότι καμία δεν επισημοποιήθηκε, δεν κατέληξε σε γάμο. Όχι δεν έχει υπάρξει κανείς που να με “γεμίσει” ή να έχει κερδίσει την καρδιά μου. Εάν είχε συμβεί θα ήμουν ακόμη μαζί του. Για κανένα λόγο δε θα άφηνα κάποιον αν πραγματικά πίστευα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι το άλλο μου μισό. 

Πηγή: ΕΓΩ!WEEKLY

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR