counter

"Έχω βάλει στην πίστα ρούχο με 2 εκατομ. αλλά και με δύο ευρώ"

"Έχω βάλει στην πίστα ρούχο με 2 εκατομ. αλλά και με δύο ευρώ"
"Έχω βάλει στην πίστα ρούχο με 2 εκατομ. αλλά και με δύο ευρώ"

Λίτσα Γιαγκούση

Συνέντευξη στο "Λοιπόν" και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε η Λίτσα Γιαγκούση και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή.

"Θα μου άρεσε να έχω παιδάκια. Τώρα δεν το σκέφτομαι, έχω συνηθίσει. Στη φάση που είμαι έχω μάθει αυτόν τον τρόπο ζωής, δεν ξέρω αν θα μπορούσα. Με τον σύντροφό μου, Μανώλη Κονταράτο είμαστε σαν παντρεμένοι. Σκέφτομαι τον γάμο, θα γίνει καθαρά για πρακτικούς λόγους. Δεν νομίζω να με δείτε νυφούλα, σκεφτόμαστε να κάνουμε πολιτικό γάμο. Αν γίνει θρησκευτικός θα είναι χωρίς τυμπανοκρουσίες. Με τον Μανώλη γνωριζόμαστε από τα 19 μου. Είναι καρμική σχέση, είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Είμαι σίγουρη. Έχω μετανιώσει για σχέση μου στο παρελθόν. Ευτυχώς μόνο για μία".

Λίτσα Γιαγκούση

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα χρήματα που έχει ξοδέψει για να αγοράσει ρούχα για τις εμφανίσεις της στο παρελθόν. "Το ακριβότερο ρούχο που έχω πάρει έκανε τότε 2 εκ. ευρώ. Δεν έδινα συχνά τέτοια ποσά. Όταν ξεκίνησα, είχα άγχος με την δουλειά, κάθε εβδομάδα είχα να εμφανιστώ σε κάποιο κανάλι, οπότε κάθε εβδομάδα έπαιρνα ρούχα. Έχω βάλει στην πίστα μπλουζάκι που το έχω πάρει από καλάθι στο Λονδίνο 2 λίρες. Από κάτω το φορούσα με σορτσάκι McQueen.

Η Λίτσα Γιαγκούση εδώ και λίγο καιρό ζει έξω από την Αθήνα, στα Βίλια. "Η αλλαγή είναι μόνο ότι είμαι μέσα στη φύση, στον καθαρό αέρα κι έχω μονοκατοικία με 5 κατοικίδια, 3 σκυλιά και 2 γατιά".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR