counter

Eurovision: Θυμάστε την Sirusho από την Αρμενία με το “Qele Qele”; – Δείτε πως είναι σήμερα

Eurovision: Θυμάστε την Sirusho από την Αρμενία με το “Qele Qele”; – Δείτε πως είναι σήμερα
Eurovision: Θυμάστε την Sirusho από την Αρμενία με το “Qele Qele”; – Δείτε πως είναι σήμερα

Ποιος δεν θυμάται την Sirusho, την τραγουδίστρια από την Αρμενία, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα της στη Eurovision το 2008 με το τραγούδι “Qele Qele” και κατάκτησε την τέταρτη θέση.

Δείτε επίσης - Eurovision 2022: Ανατροπή! Αυτή η χώρα είναι μεγάλη νικήτρια σύμφωνα με το Press Poll

Το “Qele Qele” έκανε μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και ακούγεται μέχρι σήμερα, ενώ το 2009 η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το κομμάτι «Έρωτας ή Έρωτας Ξαφνικός», τους στίχους του οποίου υπέγραψε η Ναταλία Γερμανού. 

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό της 66ης Eurovision, η Sirusho μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στον Κυριάκο Θεοδοσίου και θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό από τη Eurovision

Sirusho – Το αστείο περιστατικό στη Eurovision

"Ήταν μία από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες και πέρασα πολύ όμορφά στην Eurovision. Αν θέλετε κάτι αστείο, μετά την εμφάνιση μου στη σκηνή πήγα στο green room και όλοι μου έδιναν συγχαρητήρια, αλλά ήμουν τόσο διψασμένη και ήθελα να πιώ νερό. Πήγα στην ομάδα μας, καθόντουσαν και είχαν ποτήρια με νερό. Ήπια το νερό όλο, γιατί ήμουν πολύ διψασμένη και όταν το ήπια συνειδητοποίησα ότι ήταν σαμπάνια. Επομένως κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας και των αποτελεσμάτων ήμουν ζαλισμένη", είπε μεταξύ άλλων η Sirusho, η οποία 14 χρόνια μετά την εμφάνισή της στη Eurovision παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την Sirusho σήμερα αλλά και όσα δήλωσε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»:  

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR