counter

Eurovision 2023: Ο Andrew Lambrou για την Κύπρο έκανε την πρώτη του πρόβα (Βίντεο)

Eurovision 2023: Ο Andrew Lambrou για την Κύπρο έκανε την πρώτη του πρόβα (Βίντεο)
Eurovision 2023: Ο Andrew Lambrou για την Κύπρο έκανε την πρώτη του πρόβα (Βίντεο)

Αντίστροφα μετράμε μέχρι τη διεξαγωγή του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision για το 2023.

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και οι αποστολές των χωρών έχουν ταξιδέψει στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου και έχουν ξεκινήσει τις πρώτες πρόβες.

Να υπενθυμίσουμε πως οι δύο ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 9 και στις 11 Μαΐου και ο μεγάλος τελικός το Σάββατο 13.

Δείτε επίσης! Eurovision 2023: Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα αποκάλυψαν τη σκηνή του φετινού διαγωνισμού

Eurovision 2023 – Η πρώτη πρόβα της Κύπρου

Σήμερα Δευτέρα 1 Μαΐου ο Andrew Lambrou, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Κύπρο πραγματοποίησε την πρώτη του πρόβα στη σκηνή.

Ο ίδιος με το τραγούδι “Break A Broken Heart”, εντυπωσίασε τους παραβρισκόμενους στο στάδιο τόσο με τις φωνητικές του ικανότητες, όσο και με τη σκηνική του παρουσία εμπνευσμένη από τα στοιχεία της φύσης.

Το “Break A Broken Heart” κυκλοφορεί από την Panik Records και είναι μια δυναμική μπαλάντα που μιλάει για τις σχέσεις που λήγουν χωρίς να το περιμένουμε, αλλά τελικά καταφέρνουμε να βγαίνουμε δυνατοί μέσα από αυτές.

Τη Μουσική και τους στίχους έγραψαν οι Thomas Stengaard, Marcus Winther-John, Jimmy Jansson και Jimmy Joker Thornfeldt, δημιουργοί που έχουν υπογράψει συμμετοχές της Eurovision και στο παρελθόν, όπως το νικητήριο «Only Teardrops» (Δανία, 2013) και το «El Diablo» που εκπροσώπησε την Κύπρο το 2021 με την Έλενα Τσαγκρινού. Μάλιστα, έχουν συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο, όπως οι Jennifer Lopez, Eric Saade και Έλενα Παπαρίζου.

Ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision στο TikTok δημοσίευσε ένα απόσπασμα από την πρόβα του Andrew Lambrou στην Liverpool Arena.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο ίδιος περιγράφει και τα πρώτα του συναισθήματα.

 

@eurovision Red lights, flashes, Andrew Lambrou rises out of the ashes ☄️🇨🇾 #Eurovision2023 #Eurovisiona> @Andrew Lambrou <a href="https://www.tiktok.com/music/original-sound-7228287151178828571?refer=embed" target="_blank" title="♬ original sound - Eurovision">♬ original sound - Eurovisiona>
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR