counter

Eurovision 2023: Έτσι θα εμφανιστεί ο Victor Vernicos στη σκηνή!

Eurovision 2023: Έτσι θα εμφανιστεί ο Victor Vernicos στη σκηνή!
Eurovision 2023: Έτσι θα εμφανιστεί ο Victor Vernicos στη σκηνή!

Αντίστροφα μετράμε πλέον μέχρι τη διεξαγωγή της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τον Victor Vernicos και το τραγούδι “What They Say”.

Η χώρα μας θα διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό και ο 16χρονος καλλιτέχνης θα προσπαθήσει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου.

Σήμερα, η δημοσιογράφος Μαίρη Αργυριάδου μέσα από την εκπομπή “Breakfast@star” αποκάλυψε πως ο Victor Vernicos θα εμφανιστεί στη σκηνή χωρίς φωνητικά και χορευτές. Να θυμίσουμε, πως την σκηνική παρουσία έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Δείτε επίσης! Eurovision 2023: O Victor Vernicos ποζάρει στον φακό του Νίκου Αλιάγα! Η αποκάλυψη για τη γνωριμία τους

Όσα αποκαλύφθηκαν για τη σκηνική παρουσία του Victor Vernicos

«Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για τη σκηνική παρουσία του ελληνικού τραγουδιού, του Βίκτωρα στη Eurovision 2023. Ξέρουμε ότι ο Κωνσταντίνος Ρήγος θα βάλει την υπογραφή του και θα έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια στην ελληνική εμφάνιση. Όταν το ακούσαμε, σκεφτήκαμε ότι θα έχει εμβληματικά εικαστικά, θα έχει χορευτές, ότι θα είναι ένα μαξιμαλιστικό σκηνικό. Όχι, γράψτε ένα μεγάλο όχι.

Η σκηνοθετική προσέγγιση που αποφάσισε να δώσει ο Κωνσταντίνος Ρήγος θα είναι απόλυτα μίνιμαλ. Επάνω στη σκηνή θα βρίσκεται μόνο ο Βίκτωρας και κανένας άλλος. Δεν θα υπάρχουν φωνητικά, θα ακούμε μόνο τη φωνή του Βίκτωρα, τίποτα από πίσω, καμία βοήθεια. Τελείως μόνος του. Δεν θα υπάρχουν χορευτές και δεν θα υπάρχει καν η κιθάρα του. Θα είναι τελείως μόνος του και ο λόγος, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Ρήγο, είναι για να δώσουμε έμφαση μοναδική στον Έλληνα τραγουδιστή που στέλνουμε φέτος.

Υπάρχει ένα στοιχείο, το οποίο θα είναι το κόνσεπτ, το οποίο θα ακολουθεί την εμφάνιση του Βίκτωρα. Και το στοιχείο είναι το ελληνικό καλοκαίρι. Όλα τα χρώματα και όλη η σκηνή της Eurovision 2023 θα είναι προσαρμοσμένη στο ελληνικό καλοκαίρι», είπε η Μαίρη Αργυριάδου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR