counter

Eurovision 2023: Αυτοί θα είναι οι τέσσερις παρουσιαστές του φετινού διαγωνισμού!

Eurovision 2023: Αυτοί θα είναι οι τέσσερις παρουσιαστές του φετινού διαγωνισμού!
Eurovision 2023: Αυτοί θα είναι οι τέσσερις παρουσιαστές του φετινού διαγωνισμού!

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι την έναρξη της Eurovision 2023 που διεξάγεται στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Απόψε θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός, την Πέμπτη 11 Μαΐου ο δεύτερος ημιτελικός και το Σάββατο 13 του μήνα ο μεγάλος τελικός, όπου θα μάθουμε ποια χώρα θα κατακτήσει την κορυφή.

Δείτε επίσης! Eurovision 2023: Απόψε ο α’ ημιτελικός! Αυτά είναι τα φαβορί

Αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές της Eurovision 2023

Οι οικοδεσπότες του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Μουσικής θα είναι τέσσερις.

Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια του “Ted Lasso”, Hannah Waddingham, η τραγουδίστρια Alesha Dixon και η Ουκρανή τραγουδίστρια Julia Sanina θα αναλάβουν τους δύο ημιτελικούς.

Στην παρουσίαση του μεγάλου τελικού θα συμμετάσχει και ο διάσημος παρουσιαστής, Graham Norton.

O Graham Norton, ο κορυφαίος Βρετανός παρουσιαστής με το επιτυχημένο ομώνυμο talk-show, έχει συνδέσει το όνομά του με τη Eurovision, αφού είναι ο κεντρικός σχολιαστής στις μεταδόσεις του διαγωνισμού στο BBC από το 2009. Στο “Graham Norton Show”, για το οποίο έχει μάλιστα βραβευτεί με BAFTA Award, έχει φιλοξενήσει πολλές προσωπικότητες.

Η Julia Sanina είναι Ουκρανή τραγουδίστρια και έχει περάσει από μία σειρά talent shows στη χώρα της ως φιναλίστ (Dancing with the stars) αλλά και ως κριτής (X-Factor). Φέτος συμμετείχε στην κριτική επιτροπή για την επιλογή του τραγουδιού της Ουκρανίας για τη Eurovision. Από το 2011 είναι η frontwoman του συγκροτήματος HARDKISS, με το οποίο είχε προσπαθήσει να εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό το 2016.

Η Hannah Waddingham είναι Βρετανή τραγουδίστρια και ηθοποιός. Έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο “Game of Thrones” και το “Sex Education”, ενώ αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του AppleTV, “Ted Lasso”, για την οποία βραβεύτηκε με Emmy Award, ενώ έχει προταθεί και για Χρυσή Σφαίρα. Η Hannah Waddingham έχει παράλληλα σπουδαία πορεία στον χώρο του μιούζικαλ.

Η Alesha Dixon έκανε μεγάλη επιτυχία στο χώρο της μουσικής το 2008, όταν κυκλοφόρησε το κομμάτι «The Boy Does Nothing». Έκτοτε έχει ασχοληθεί με την παρουσίαση και έχει περάσει από προγράμματα όπως το “Βρετανία Έχεις Ταλέντο” και το “The Greatest Dancer”.

*Πηγή φωτογραφιών: ZumaPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR