counter

Eurovision 2023: Απόψε ο α’ ημιτελικός! Αυτά είναι τα φαβορί

Eurovision 2023: Απόψε ο α’ ημιτελικός! Αυτά είναι τα φαβορί
Eurovision 2023: Απόψε ο α’ ημιτελικός! Αυτά είναι τα φαβορί

Αντίστροφα μετρά η ώρα για τον α’ ημιτελικό της 67ης Eurovision, η οποία φέτος θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ της Αγγλίας.

Στον α’ ημιτελικό 10 χώρες θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου και αυτές είναι οι: Νορβηγία, Μάλτα, Σερβία, Λετονία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Κροατία, Ελβετία, Ισραήλ, Μολδαβία, Σουηδία, Αζερμπαϊτζάν, Τσεχία, Ολλανδία, Φινλανδία.

Δείτε επίσης - Μαρίνα Βερνίκου: Η επικοινωνία με τον Victor Vernicos και το σχόλιο για τη συμμετοχή του στη Eurovision 2023

Eurovision 2023 - Τα φαβορί του σημερινού ημιτελικού

  • Το μεγάλο φαβορί της βραδιάς είναι η Σουηδία με την Loreen, η οποία επιστρέφει στην Eurovision με το κομμάτι "Tattoo", 11 χρόνια μετά τη νίκη της. Μάλιστα, η Σουηδία φέτος είναι το μεγάλο φαβορί και για τη νίκη στον τελικό του Σαββάτου.  

  • Εισιτήριο για τον τελικό φαίνεται πως θα πάρει και η Νορβηγία, η οποία φέτος εκπροσωπείται από την Alessandra και το κομμάτι "Queen Of Kings".

  • Φαβορί τόσο στον α’ ημιτελικό όσο και στον τελικό του Σαββάτου είναι η Φινλανδία με το τραγούδι «Cha Cha Cha» και τον εκκεντρικό Käärijä.

Τέλος, στη σκηνή απόψε θα δούμε το Ισραήλ με την sexy Noa Kirel, η οποία θα ερμηνεύσει το κομμάτι «Unicorn», το οποίο βρίσκεται πολύ ψηλά στα στοιχήματα.

Photo Credits: Zuma Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR