counter

Eurovision 2022: Οι πρώτες δηλώσεις της Ανδρομάχης μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου

Eurovision 2022: Οι πρώτες δηλώσεις της Ανδρομάχης μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου
Eurovision 2022: Οι πρώτες δηλώσεις της Ανδρομάχης μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου

Εκτός του μεγάλου τελικού της Eurovision έμεινε η Κύπρος, την οποία φέτος εκπροσώπησε η Ανδρομάχη Δημητροπούλου με το τραγούδι “Ela”.

Δείτε επίσης - Eurovision 2022: Τα πρώτα λόγια της Ανδρομάχης μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου

Λίγο μετά το αποκλεισμό της η Ανδρομάχη έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αυτές προβλήθηκαν στην εκπομπή “Breakfast at Star” το πρωί της Παρασκευής.

Ανδρομάχη Δημητροπούλου – Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό της Κύπρο από τον τελικό της Eurovision  

«Τέλειωσε κατά κάποιον τρόπο με το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε, γιατί δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και περάσαμε τέλεια. Αλήθεια περάσαμε τέλεια. Είμαστε πάρα πολύ περήφανες η μια για την άλλη. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες, αλήθειες. Πριν τον ημιτελικό δεν είχα στο μυαλό μου τίποτα. Απλά θέλαμε να βγούμε, να το διασκεδάσουμε, να περάσουμε όμορφα και να δείξουμε αυτό που είμαστε. Το δείξαμε και όλα είναι τέλεια. Είμαι πολύ περήφανη για την αποστολή μας, γιατί είμαστε αγαπημένοι και δεμένοι. Θα το ξαναέκανα 100 φορές. Ήταν τέλεια εμπειρία, πολύ όμορφη. Κρατάω τα πάντα αλλά κυρίως όσα έγιναν στα παρασκήνια. Όλα ήταν υπέροχα και συνεχίζουμε. Ήμασταν τόσο γεμάτες από αυτά που ζήσαμε, οπότε δεν μας έμεινε περιθώριο για κάτι αρνητικό. Δεν κάναμε κάτι λάθος. Ο ημιτελικός ο β’ νομίζω (ήταν πιο δύσκολος). Ο πρώτος δεν είχε τόσο δυνατές συμμετοχές. Μπορεί να πήγε αυτό στραβά. Δεν κάναμε κάτι λάθος, πήγαμε πολύ καλά. Είμαστε χαρούμενες με το αποτέλεσμα», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ανδρομάχη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η Ανδρομάχη μετά τον αποκλεισμό της από τη Eurovision

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR