counter

Eurovision 2021 – Τελικός: Εντυπωσίασε με την εμφάνισή της η Στεφανία Λυμπερακάκη για την Ελλάδα

Στον 65ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision η Ελλάδα εκπροσωπείτε από την Στεφανία Λυμπερακάκη.

Η 18χρονη κοπέλα ανέβηκε πριν από λίγο στη σκηνή του Ahoy Arena και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την πρωτοποριακή σκηνική της παρουσία αλλά και με την μαγευτική της φωνή.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο Ολλανδικό κοινό κατάφερε να καταχειροκροτηθεί από τους παρευρισκόμενους στο στάδιο αλλά και ενθουσίασε όλους αυτούς που την είδαν μέσα από την τηλεόραση.

Η Στεφανία που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2002 από Έλληνες γονείς στην Ουτρέχτη ερμήνευσε το “Last Dance” και μαζί με τους χορευτές της επί σκηνής παρουσίασαν την ξεχωριστή χορογραφία.

Φορώντας μια μωβ ολόσωμη φόρμα δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου την οποία συνδύασε με ψηλές μωβ μπότες, αλλά και με μωβ γάντια μαγνήτισε τα βλέμματα.

Οι χορευτές που τη συνόδευαν ήταν ντυμένοι στα λευκά.

Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού και ο Φωκάς Ευαγγελινός τη χορογραφία.

Ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών, ενώ η εταιρία Asterman ανέλαβε τη δημιουργία των γραφικών. Μαζί με την Στεφανία Λυμπερακάκη στην σκηνή εμφανίστηκαν οι έμπειροι χορευτές: Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου, Νίκος Κουκάκης, Κώστας Πουλόπουλος.

Η Ελλάδα ευελπιστεί σε μια καλή θέση στην τελική κατάταξη.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως το 2016, η Στεφανία Λυμπερακάκη έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της Junior Eurovision, ως μέλος του συγκροτήματος “Kisses”, που εκπροσώπησε την Ολλανδία.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την εμφάνιση της Ελλάδας

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR