counter

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Δάκης

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Δάκης
Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Δάκης

Δύσκολες ώρες για τον Δάκη, καθώς αυτές τις άγιες ημέρες, ανεβαίνει τον δικό του «Γολγοθά». Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και ρεπορτάζ του Αλκίνοου Μπουνιά, ο αγαπημένος καλλιτέχνης πέρασε και συνεχίζει να περνά μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Συγκεκριμένα ο Δάκης πριν από περίπου δέκα μέρες ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και οι γιατροί που τον εξέτασαν του συνέστησαν να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο. Κάτι που φυσικά έγινε, καθώς ο Δάκης χειρουργήθηκε στο έντερο και πλέον αυτό που μένει είναι τα αποτελέσματα κάποιων περαιτέρω εξετάσεων.

Άτομο από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή μίλησε στην εφημερίδα και ανέφερε: «Μετά το πρόβλημα με τη μέση του, με τα μάτια του, αλλά και τα κινητικά προβλήματα που του δημιουργήθηκαν από ένα πέσιμο, τώρα βρέθηκε πάλι αντιμέτωπος με το νυστέρι. Έτσι, εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο και θα είναι ψέμα να πούμε πως δεν μας κυρίευσε η αγωνία για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Όπως και να το κάνουμε, είναι “Γολγοθάς” να μπαινοβγαίνεις στα χειρουργεία και στα νοσοκομεία. Ενώ πάνε καλά τα πράγματα στην καριέρα του, κάθε τόσο δημιουργείται κι ένα θέμα με την υγεία του. Λες και τον έχουν ματιάσει».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR