counter

Ερωτευμένος ο Άλκις Κούρκουλος! Αυτή είναι η τραγουδίστρια σύντροφός του

Ερωτευμένος ο Άλκις Κούρκουλος! Αυτή είναι η τραγουδίστρια σύντροφός του
Ερωτευμένος ο Άλκις Κούρκουλος! Αυτή είναι η τραγουδίστρια σύντροφός του

Ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Άλκις Κούρκουλος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “RealNews”, ο Άλκις Κούρκουλος ζει μια όμορφη και τρυφερή σχέση εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο με την τραγουδίστρια Δήμητρα Σταθοπούλου.

Πολύ διακριτικά και σε χαμηλούς τόνους, οι δυο τους κυκλοφορούν μαζί στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας και, παρόλο που ο ηθοποιός τιμά με την παρουσία του την όμορφη σύντροφό του στις εμφανίσεις της, αποφεύγουν να δίνουν τροφή για σχόλια.

Είναι πολύ ερωτευμένοι και αρκετά βράδια τα περνούν παρέα, ωστόσο δεν θέλουν να χαλάσουν αυτή την όμορφη σχέση αλλάζοντας κάτι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, ο φιλικός κύκλος τους είναι αρκετά μεγάλος και απαρτίζεται από πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως ηθοποιοί και μουσικοί.

Ο Άλκις Κούρκουλος και η Δήμητρα Σταθοπούλου ανταλλάσσουν απόψεις για τα επαγγελματικά τους και παρά τις υποχρεώσεις τους βρίσκουν κοινό ελεύθερο χρόνο για να είναι μαζί.

Οι πληροφορίες της “RealNews” λένε ότι ή τραγουδίστρια λατρεύει τις βόλτες με τη μεγάλη κυβισμού μηχανή του ηθοποιού.

Δείτε επίσης! Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η συνάντηση με τον Άλκι Κούρκoυλο, η συγκίνηση και η ανάρτηση

Ποια είναι η Δήμητρα Σταθοπούλου

Η Δήμητρα Σταθοπούλου έχει τελειώσει το Τμήμα Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ ξεκίνησε να εμφανίζεται επαγγελματικά σε μουσικές σκηνές της Αθήνας

Η ίδια έχει σημαντικές συνεργασίας στο μουσικό βιογραφικό της. Την πρωτοακούσαμε στο πλευρό του Μίμη Πλέσσα και του Γιώργου Χατζηνάσιου και στη συνέχεια πλάι στον Δημήτρη Μητροπάνο, στον Γιάννη Κότσιρα και τον Γιώργο Νταλάρα.

*Πηγή φωτωγραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR