counter

Ερωτευμένη η Βαλέρια Κουρούπη! Αυτός είναι ο ηθοποιός σύντροφός της

Ερωτευμένη η Βαλέρια Κουρούπη! Αυτός είναι ο ηθοποιός σύντροφός της
Ερωτευμένη η Βαλέρια Κουρούπη! Αυτός είναι ο ηθοποιός σύντροφός της

Η Βαλέρια Κουρούπη τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του Star, “Στα σύνορα”.

Η γνωστή ηθοποιός εκτός από μια επιτυχημένη και δημιουργική επαγγελματική περίοδο, βιώνει και μια ευτυχισμένη φάση στην προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “RealLife” και ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, αιτία είναι ο συνάδελφός της, Μάριος Δερβιτσιώτης.

Η Βαλέρια Κουρούπη και ο Μάριος Δερβιτσιώτης γνωρίστηκαν στη σειρά του ΑΝΤ1 “Παρουσιάστε” το 2019 και λίγο καιρό αργότερα, συνεργάστηκαν ξανά στη σειρά της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι χαρακτήρες που ενσάρκωναν κατέληγαν σε έναν παράφορο έρωτα, κάτι που δεν άργησε να γίνει και στην πραγματική τους ζωή.

Η Βαλέρια Κουρούπη και ο Μάριος Δερβιτσιώτης είναι ζευγάρι εδώ και περίπου έναν χρόνο, έχουν άριστη επικοινωνία και η μεταξύ τους χημεία είναι έντονη.

Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί και μάλιστα, το περασμένο Μάϊο πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό.

Να θυμίσουμε, πως η Βαλέρια Κουρούπη ήταν παντρεμένη με τον μουσικό Νίκο Ξύδη, γιο της Ελένης Βιτάλη, με τον οποίο αν και πήρε διαζύγιο διατηρεί άριστες σχέσεις.

Δείτε επίσης! Βαλέρια Κουρούπη: “Συγκατοικούσα με τον πρώην σύζυγό μου, μου έλεγαν ότι είμαστε Σουηδία αλλά…”

Βαλέρια Κουρούπη - Όσα δήλωσε για τον νέο της σύντροφο

Πριν από μερικούς μήνες, η Βαλέρια Κουρούπη είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική της συνέντευξη πως βρίσκεται σε σχέση και μάλιστα, είχε αναφερθεί στη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύντροφό της.

«Έχω μια σχέση στην οποία ο σύντροφος μου είναι μικρότερος μου, πολύ. Δεν είναι λίγο μικρότερος μου, δηλαδή δεν είναι αυτό το “τρία χρόνια, δεν πειράζει”. Είναι πολύ μικρότερος μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον έρωτα σε όλους τους τύπους σχέσεων. Πιστεύω ότι αυτό μας οδηγεί οπότε εκεί σταματάμε να σκεφτόμαστε στερεοτυπικά. Δεν υπάρχει στερεότυπο στον έρωτα. Όταν το είπα στο παιδί μου ησύχασα και μπορούσα πια να το πω παντού. Το θέμα μου ήταν να το μάθει πρώτα το παιδί, να μην το μάθει από αλλού, από τα μέσα και από φίλους και αφού το ζύγισα μέσα και είδα πως θα κρατήσει, του το είπα.Δεν το έχω πει, δεν βγει και το έχω πει πουθενά. Τώρα το λέμε. Θέλω να πω όμως ότι δεν το κρύβω πια. Είμαστε μαζί, βγαίνουμε, κυκλοφορούμε», είπε η Βαλέρια Κουρούπη και πρόσθεσε: «Είναι ωραίο όταν έχεις πάρει έναν δρόμο, όχι επί τούτου για να σπάσεις τα στερεότυπα επειδή είσαι επαναστάτης χωρίς αιτία, είναι καλό να το βροντοφωνάζεις. Όταν συμβαίνει και είσαι ευτυχής μέσα σε αυτό, όπως είμαι εγώ πολύ ισορροπημένη με το διαζύγιο μου και ας έχω δεχθεί πολλή κριτική, είναι καλό να το λες. Με αυτή τη σχέση είμαι πολύ ισορροπημένη και πολύ ευτυχισμένη. Λες, «κοίτα, γίνεται, απενοχοποιηθείτε και οι υπόλοιποι που το νιώθετε παιδιά». Δεν είναι θέμα ταμπού».

*Πηγή φωτογραφιών: NDP & PapadakisPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR