counter

Βαλέρια Κουρούπη: “Συγκατοικούσα με τον πρώην σύζυγό μου, μου έλεγαν ότι είμαστε Σουηδία αλλά…”

 Βαλέρια Κουρούπη: “Συγκατοικούσα με τον πρώην σύζυγό μου, μου έλεγαν ότι είμαστε Σουηδία αλλά…”
Βαλέρια Κουρούπη: “Συγκατοικούσα με τον πρώην σύζυγό μου, μου έλεγαν ότι είμαστε Σουηδία αλλά…”

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και στην Ελένη Μουστάκη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η Βαλέρια Κουρούπη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, τότε που είχε αποφασίσει λόγω οικονομικών δυσκολιών να συγκατοικήσει με τον πρώην σύζυγό της.

Όσα είπε η Βαλέρια Κουρούπη

 «Υπήρξε περίοδος που συγκατοικούσα με τον πρώην σύζυγό μου. Ήρθε ο covid και εμείς οι καλλιτέχνες εκείνο το 8μηνο ήμασταν χωρίς εισόδημα. Δεν παίρναμε ούτε το επίδομα. Όσο και να χωρίζουν οι ζωές δυο ανθρώπων, δεν πετάς έναν άνθρωπο στο δρόμο ειδικά όταν έχεις κι ένα παιδί και αγαπιέστε και δεν έχει πληγώσει βάναυσα ο ένας τον άλλο. Όταν χωρίζεις θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου αλλά κάναμε λίγο την καρδιά μας πέτρα. Ήμασταν μαζί, είχαμε χωρίσει, έψαχνε ο Νίκος σπίτι και εκείνη την περίοδο ήρθε ο covid. Το σπίτι επειδή έχει έναν χώρο να χωριστούμε, έμενε πάνω αλλά είχαμε κοινές κουζίνες κτλ. Δεν ήταν άσχημα. Εμένα μου έλεγαν ότι είμαστε Σουηδία αλλά δεν είμαστε και άνθρωποι να πετάμε τον άλλο στον δρόμο» είπε χαρακτηριστικά η Βαλέρια Κουρούπη.

Στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε: «Έχω ακούσει πολλές φορές ότι πρέπει να πάρουν κάποιον σε δουλειά γιατί έχει πολλούς followers αλλά δε νομίζω ότι έχει φέρει ποτέ νούμερα ή έχει κόψει εισιτήρια άνθρωπος απλώς επειδή έχει followers… H εμπειρία μου, μού δείχνει ότι άνθρωποι με πολλούς followers δεν φέρνουν νούμερα ούτε κόβουν εισιτήρια».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR